Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System dywizji - jak zrozumieć

jutrojembekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Jeśli twoi sojusznicy mają wyższe MMR od ciebie, to za wygraną otrzymasz mniej punktów ligowych.

• Jeśli twoi sojusznicy mają niższe MMR od ciebie, to za wygraną otrzymasz wiecej punktów ligowych

kto to pisał? weź sprawdź 2x bo ja mam plat i prezz te 600 meczy moge powiedziec ze jak jestem lastpickiem to dostaje NAJWIECEJ punktow

Aha. Czyli z tego co napisałeś wynika, że przed każdym z tych sześciuset meczy sprawdziłeś ile LP dostali pozostali członkowie drużyny, ażeby porównać się do nich i stwierdzić, że dostałeś LP najwięcej.

Żeby więc sprawdzić zdobyte LP członków swojej drużyny, musiałeś w oknie wybierania championów lub podczas gry sprawdzić profile swojej drużyny (lolking), zapisać ich ówczesne LP, a następnie po meczu ponownie zapisać ich LP i odjąć różnicę. A następnie zapisać i porównać wyniki do swojego i za każdym razem stwierdzić, że punktów dostałeś najwięcej.

A może po prostu kłamiesz i o tym systemie niewiele wiesz? A może ten post napisałeś tylko po to, by po prostu mieć kolejny naliczony?

Opublikowano

Przydatny tut, najbardziej mnie ciekawiło jaka dywizja za ilość wygranych gier, oczywiście nie wiem ile można skoczyć najwięcej pewnie jakiś Pro player do Gold 3-5 się dostał :D? po 10 wygranych, też zależy kogo nam doda do enemy i do teamu.

Leci +

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

wylądowanie po pierwszych 10 grach zależy z kim się gra, jak gramy z kolegą diamentu duo to po wygraniu pierwszych 10 gier możemy równie dobrze być w gold 1

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tabelka i owszem jest, ale nie trzeba się nią sugerować. Tut świetny. Przydał się. A co do dywizji.. Dzisiaj grałem ostatniego 10 rankeda. Bilans: 8:2 Liga: Gold Dywizja: IV Teraz byle nie spaść do końca sezonu.

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wygrałem 5/5 i wrzucilo do silver 3, a ty piszesz że do silv 5 / bronze heheh ^^

Opublikowano

Dla mnie się to nie do końca zgadza dla przykładu mój kolega był w Goldzie I a gdy zaczął się nowy sezon wygrał tylko 4 rankedy i jest w silver II, a ja wygrałem 3 i jestem w Bronze II

Opublikowano

jak w poprzednim sezonie mialem brąz 5 , a teraz wygralem 5 na 5 rankedów (mozliwe ze jeszcze wygram) do jakiej dywizji mnie ~ przydzieli

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli jestem unrankedem,, niekwalifikowanym w zeszłym sezonie to jeżeli wygram po kolei od 0 do 10 matchmarkingów to do jakiej dywizji trafię?

Opublikowano

Jeżeli jestem unrankedem,, niekwalifikowanym w zeszłym sezonie to jeżeli wygram po kolei od 0 do 10 matchmarkingów to do jakiej dywizji trafię?

Silver I/Gold V, ale tylko jeśli wygrasz 10/10. :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Silver I/Gold V, ale tylko jeśli wygrasz 10/10. :)

Niestety nie zgadzam się. Będąc unranked na nowym koncie wrzuciło mnie gold III :)

Opublikowano

Jakie silver 1 skoro dis wygral 8/10 i mial golda 4.

Wrzuci Cie do g3 w podlotach g2. 

No chyba nie... Nie wiem od czego to zależy, ale mój kolega po wygraniu 9/10 dostał się do GV. Jego pierwsze placementy, w s3 nie miał 30 lvla

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

:O Super! Jak nigdy tego nie rozumiałem to teraz rozumiem! SUPCIO!

10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 111, 123, 1337 postów! Już nie daleko ^^

Opublikowano

Przydatne , jest gdzieś może opisane losowanie do rangi chodzi o to jestem bez dewizjowy  w poprzednim sezonie nie miałem dewizji i chodzi o to wygrasz np 7/10 i gdzie cie rzuca :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...