Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demeris  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Demeris.pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu Oriental aka Nexodia tworzy serwer z typem od Spotline, sf bazują na ówczesnym tuorze, mogę nawet sobie rękę uciąć i jestem w stanie to udowodnić.

64349649036432363794.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie sobie spokoj z tuorem nie chcecie nie grajcie nie siejcie poplochu teraz mi osobiscie tuor sie nie podoba a ten mnie zachecil nie do konca na werwerze chodzi o to ile nowosci i co jest z innego serwa dla mnie liczy sie jaka bedzie atmosfera czy beda systematycznie eventy czy jak bedzie jakies swieto czy cos bedzie ciekawego czy administracja bedzie sie starala bo taka prawda ze zalozyciele tych wiekszych serwerow robia to tylko dla kasy ..... a takich serwerow nie szukam ustawionych pod isa wedlug mnie serwer godny uwagi i zapraszam Shinsoo bede zakladal gildie z ts :> jak ktos chce pograc niech pisze pw na mpc albo jak serwer wystartuje MrAlvin dziekuje i dowidzenia wedlug mnie nie ma co ciagnac tematu z plikami od tuora albo co kolwiek innego zajmijcie sie swoimi sprawami a nie bedziecie robili hejt pod tematem bo macie dowody itd.

JA OSOBISCIE ZAPRASZAM I CZEKAM NA PORZADNYCH GRACZY

Opublikowano

1. XXXXX

2. Czy ulepszacze dropią tylko z bossów/metinów? Czy może z jakiś szkatułek z mobów albo z mobów po prostu ? Z misji ?

3. Te KD to nie przesada ?

4. Te bronie i zbroje na 75, będą dropić z zinów, ale z tych na końcu av2 ? tak ?

5. Max lvl to mniej-więcej ile czasu?

Opublikowano

Jeśli dobrze rozumiem to pierwsze 4 bronie dla sury robi się z szpona, a następne 4 z egzo. Moim zdaniem to bez sensu bo i tak każdy dla wp będzie robił epika z bojowca. Można by wtedy wykorzystać śmiercio zamiast 3 lub 4 jednoręki dla woja bo są paskudne. Oprócz tego zamiast tasaka dla sury z szpona dać barona bo też nie widzę żeby był wykorzystany i tasak dla woja. Taki system będzie chyba lepszy. Zwłaszcza że 2 broń dla woja i 3 dla sury (czyli niebian) się powtarzają.

Zawsze możecie też wykorzystać w systemie ulepszeń modele broni na 70 i 65 tych, z których nie ma epików typu nimfa czy magnet. Fajnie wyglądają, pasują do klimatu Metina a skoro nie są wykorzystywane to po co mają się marnować. Np do tych broni z 75 czyli z truty nimfa na 100 czy na jaki tam mają być te nowe bronie ze zmienionym dmg i śr. Nimfa to wg mnie jedna z najlepszych pod względem wyglądu broni w Metinie, a tak rzadko na priwach wykorzystywana.

W ogóle mam taki pomysł na system ulepszeń że z miecza na 1lvl robi się na 5, z 5 na 10 i tak dalej. Wtedy wykorzystałoby się wszystkie modele w grze, a nie tylko 20-30%.

Opublikowano

Admini pracują nad serwerem więc nie mają aż tak dużo czasu, żeby każdemu odpisywali, jak będą mieli czas to wejdą i wam odpiszą... Zrozumcie że serwa od tak się nie zrobi trzeba dużo czasu w niego włożyć, więc cierpliwości.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Małe zainteresowanie serwerem niestety...

Cisza w temacie

Admin coś nie odpisuje...

1. XXXXX

2. Czy ulepszacze dropią tylko z bossów/metinów? Czy może z jakiś szkatułek z mobów albo z mobów po prostu ? Z misji ?

3. Te KD to nie przesada ?

4. Te bronie i zbroje na 75, będą dropić z zinów, ale z tych na końcu av2 ? tak ?

5. Max lvl to mniej-więcej ile czasu?

Pracowałem nad serwerem i nie mialem wiele czasu .

2 - Nie, dropią takżę ze szkatułek, moobów, misji

3. W praktyce nie

4. Tak

5. okolo 3 tygodnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...