Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]JAK DROPIĆ HEMATY?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.W nwm czy mam buga czy coś ale tak wolno lecą mi te skrzynki że szkoda gadać.W 2h droplo mi maks 50 z rekawica , inni piszą że dropa im ileś tam set więc to jest chyba nienormalne .(8lvl mam i na psahc wilkach dropie)Powie mi ktoś o co tu chodzi??

Opublikowano

Pech <3

No co Ci mogę powiedzieć, czasami w 2h wyleci ponad 100 a czasami nawet 50 nie dropnie. Wszystko zależy od szczęścia :)

skpUo.png

Opublikowano

@UP

100% racji czasami dropi mi po 100 w 1h + kilka muszli a czasami nawet 30 nie dropnie i 0 muszli ^^

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Przecież to zależy od szczęścia, z hematami jest jak z szkatami blasku na PL'u, raz Ci poleci 200 na 1h z rękawicą a raz 50 na 1h z rękawicą. Wszystko zależy od szczęścia, musiałeś mieć po prostu pecha. Nie ma określonej liczby skrzynek na godzinkę, a Ci którzy tak piszą to przybliżenie, bo im raz również więcej raz mniej leci.

Opublikowano

Ja dropie na 7 lvlu na psach/wilkach, rękawica 30 min i mam ok 40 - 50 hematów. Poza tym to wszystko zależy od szczęścia, czasami mi lecą 3 ze spota, czasami przez 10 kolejnych żadna.

Może dropisz w nieodpowiednim miejscu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...