Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM - HIBERNACJA I METIN

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jest problem.. nie wiem czemu ale jak włączam gre metin2, przez 10 sekund gram normalnie ale potem komputer sam przechodzi mi w stan hibernacji, na czym problem polega? w innych grac nie ma takiego problemu.. ?

@edit.. tzn. nie hibernacja tylko przycisk ZABLOKUJ, blokuje uzytkownika jak gre wlaczam...

help :D

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Zły dział.

@top

Może antyvir ci blokuje albo zapora? Nie wciskasz czegoś na klawiaturze?

Opublikowano

@up

mam problem, dzieje to gry naciskam klawisz ALT ; o ale czemu? jakos tak z rana jeszcze klikalem i nic nie bylo. jak tu usunac?

//BR3ND

Opublikowano

moze masz jakąś funkcje przypisaną do alta jeśli go wielokrotnie wciśniesz tutaj to może być blokowanie komputera

Opublikowano

ale ja go raz klikne i blokuje komputer ; / stalo sie to jak wylalem herbate na klawiature ale wyczyscilem xD a nie mam innej klawiatury zeby zobaczyc inną.

help

//BR3ND

Opublikowano

ale ja go raz klikne i blokuje komputer ; / stalo sie to jak wylalem herbate na klawiature ale wyczyscilem xD a nie mam innej klawiatury zeby zobaczyc inną.

help

To tyle. Jak ją czyściłeś? Czasami rozebranie do zera i wyczyszczenie pomaga (sam tak robiłem) ale nie zawsze.

Opublikowano

To tyle. Jak ją czyściłeś? Czasami rozebranie do zera i wyczyszczenie pomaga (sam tak robiłem) ale nie zawsze.

nie wyczyściłem, tylko herbata sie wylala na klawke xD ja ją najpierw na sucho przetarłem, potem na mokro a potem znowu na sucho ; x

//BR3ND

Opublikowano

nie wyczyściłem, tylko herbata sie wylala na klawke xD ja ją najpierw na sucho przetarłem, potem na mokro a potem znowu na sucho ; x

Głupota xD

reszta płynu została w środku i robi ci pewnie "zwarcie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...