Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy warto wrócić do gry?

Nezehej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo,

Mam do was pytanie otóż ciągnie mnie trochę żeby sobie pograć w jakiegoś MMORPG.W większość już grałem i teraz nie wiem już w co :) Pomyślałem że Rappelz to fajna gra kiedyś grałem i mnie przyciągnęła a potem jakoś przestałem grać.Więc czy warto wrócić do gry? Zapomniałem większość rzeczy itp.Z tego co pamiętam mam hawka r7 z eq i aniołka r4-5 i trochę kaski więc początek już dobry jest.Hodowca ma 100 lvl ale nie wiem czy nie zrobić po prostu sobie nowej postaci.Myślałem coś o większym DMG.Doradźcie jeśli możecie będę wdzięczny.

Opublikowano

Aktualnie dodali update i zwierzaków r7 będzie coraz więcej na rynku dzięki darmowemu expie na farmie bestii....

Warto poczekać aż wejdzie nowa kronika i wtedy zacząć zarabiać na nowych zwierzakach D:

Sama wróciłam do rappelz po 3 latach i jestem z tego zadowolona atmosfera jest bardzo.... fajna. Gram bez gildii (bo nikt nie chce :( ) ale i tak można na globalnym się pośmiac jak posiadasz zwierzaka idziesz do HD Dungeon (ukrytego lochu) i expisz w party godzina i masz 110..... później coraz wolniesz ale i tak szybko idzie... ^^

Polecam pozostanie przy Hodowcy na 148lvl'u + masz 2 zwierzaki co robi z Ciebie DD x3 (Ty, Twój zwierzak i Twój drugi zwierzak pernamentnie) Co jest bardzo przydatne D:

Opublikowano

Ja osobiście nie powracam do gry bo tak naprawdę nie mam do czego.

Postać 150 lvl, ale brak kasy i zwierzaka.

Od nowa też nie ma co :)
Jeżeli posiadasz kase i pety to śmiało zaczynaj bo naprawdę warto się pobawić. Co do postaci to może spróbuj Bishopem?

Ps. 2000 post ;)

Opublikowano

Ja także zastanawiam się nad powrotem, i tutaj mam pytanie. Jak z cenami na Serafin'ie? Posiadam tam fizyka i mistyka r7, około 15 proszków zaklinaczonapraw i 90++ hodowce. Klasy zapewne nie będę zmieniał, jednak pety także niczego sobie.

217xz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...