Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

*Nowe*Otwarcie Servera*Myth*ONLINE*!

RetroXXX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Speed dostałes wiadomosc odmnie? Pobieram jak cos Myth ale na 100% niejestem pewnien czy bede tu grał.Valestia to valestia przyzwyczaiłem sie i tyle:)

Opublikowano

Valestia to już niestety przeszłość, server co chwile offline, nawet gdyby po tym wszystkim się podniósł i był Online to i tak spora część graczy już odeszła, tak mi się wydaje, ja osobiście nie mam zamiaru już wracać na Valestie i planuje rozpocząć grę na Myth albo na Theta

@Down

Cały mój majątek na Velesti oddałem do storage gildii, możesz sprawdzić możliwe, że coś zostało

Opublikowano

Ja jak cos bede grał Jak niegrasz i konto bedzie stało to przyjme je lub to co masz ale to na pw jak cos. a teraz z innej beczki...... czy register na Myth dziala? bo jak daje register otwiera mi sie biała zakładka i nic i stoi a Client zaraz bedzie pobrany btw ..... mi z Torrentów leci po 2mb/s . Takze polecam.

P.s. Kiedy bedzie start?

Sprawdziłbym ale jest off bo było on chciałem isc na spota i nagle znowu off i tak juz zostało;/ no nic czekamy

Opublikowano

Ja jak cos bede grał Jak niegrasz i konto bedzie stało to przyjme je lub to co masz ale to na pw jak cos. a teraz z innej beczki...... czy register na Myth dziala? bo jak daje register otwiera mi sie biała zakładka i nic i stoi a Client zaraz bedzie pobrany btw ..... mi z Torrentów leci po 2mb/s . Takze polecam.

P.s. Kiedy bedzie start?

Sprawdziłbym ale jest off bo było on chciałem isc na spota i nagle znowu off i tak juz zostało;/ no nic czekamy

Wystarczy poczytaj czy to na ich funpage'u na Facebooku, czy w temacie na elitepvpers, że dzisiaj będzie otwarty serwer, że w tej chwili ustawiają systemy ochronne przed DDosami:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

ale te twoje info jest pewne? bo wiesz ktos to zakłada temat ma raczej pewnijesze info pozatym go znam to dlaczeo twierdzisz inaczej? Dawj Podstawy to co inaczej

P.s Polar ja 100% nierobie wiza skoro aki exp bedzie to napewno warek

;:) i pt lecimy

Opublikowano

chętny też jestem do pt, obojętnie jaki eu char. Jak nie bedzie otwarty dzisiaj, to jutro, nawet lepiej, jeśli ma być dopracowany

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Wy serio wierzycie w to że oni dorabiają systemy ochrony itp.?

Będzie tak jak z poprzednią odsłoną tego servera, opóźnienia 3 dni + informacje wyssane z palca.

Opublikowano

Podobno AntiDDoSa ustawiają już od wczoraj, narazie to jakaś kicha jest, już maja prawie 2 dni poslizgu.

Dziwne jets to że niby prace nad nowym serverem prowadzone sa od XX czasu, a kiedy przychodzi już do daty otwarcia to nagle okazuje się że połowa żeczy nie jest jeszcze zrobiona i server zostaje otwarty z kilku dniowym opóżnieniem...

Opublikowano

Ja tam wole poczekać kilka dni, nawet jeżeli ma to być opóźnienie, ale mieć większość rzeczy dopięte na ostatni guzik, mam taką nadzieję, że wszystko będzie ok.

Opublikowano

Dlatego wiem, że serwer nie będzie w krótce otwarty wszystko takie wyssane z palca ^^ a dzieci po 16 lat wszystko łykna jak świeże bułki a co najbardziej mnie smieszy to co dziennie widac te same osoby i co pare dni tyko zmieniają serwer zenda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

niestety, tak to jest, jak ktoś da zpowiedz dobrze prognozującego serwera i spóźni sie, chociaż nie dał dokładnej daty otwarcia.. Ludzie maja swoje życie, swoje problemy, prace i tysiacpiecsetstodziewiecet innych spraw na głowie niż otwarcie serwera na czas. O ile idziecie, ze bedzie otwarty w ciagu najblizszych dni? Skonczcie pieprzyć głupoty:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

niestety, tak to jest, jak ktoś da zpowiedz dobrze prognozującego serwera i spóźni sie, chociaż nie dał dokładnej daty otwarcia.. Ludzie maja swoje życie, swoje problemy, prace i tysiacpiecsetstodziewiecet innych spraw na głowie niż otwarcie serwera na czas. O ile idziecie, ze bedzie otwarty w ciagu najblizszych dni? Skonczcie pieprzyć głupoty:)

Kurwa pomyśl co Ty pierdolisz. "Swoje życie, problemy, pracę" a przepraszam bardzo czym jest otwarcie tego servera jak nie ich pracą i problemem -.- ? No właśnie.

Poza tym, czego można się spodziewać od administracji, która się nie wywiązuje z tego co powiedziała ? No czego, jak otwarcie servera jest już przekładane 3ci dzień.

Śledzę fanpage tegoż servera na FB i dużo ludzi pisze, że już kiedyś taka sytuacja się zdarzyła, że server był offline 21dni bez żadnego infa.

Reasumując -(sam czekam na otwarcie) Z każdym dniem i postem zamieszczonym na FB tracą graczy i jeśli dalej tak pójdzie to z tych dajmy na to 600 osób będzie 400, a to dużo ;]

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, zważywszy na nowe opcje prezentowane przez założycieli serwera.

Długo trwa otwarcie, zrobili stronę, utorrent jest dodany jako nowe
źródło pobierania client'a, ale brakuje nam terminu otwarcia....

Każdego dnia, ktoś piszę posta: To dzisiaj? To jutro? to po jutrze może? jak długo to będzie jeszcze?

Opublikowano

Kurwa pomyśl co Ty pierdolisz. "Swoje życie, problemy, pracę" a przepraszam bardzo czym jest otwarcie tego servera jak nie ich pracą i problemem -.- ? No właśnie.

Poza tym, czego można się spodziewać od administracji, która się nie wywiązuje z tego co powiedziała ? No czego, jak otwarcie servera jest już przekładane 3ci dzień.

Śledzę fanpage tegoż servera na FB i dużo ludzi pisze, że już kiedyś taka sytuacja się zdarzyła, że server był offline 21dni bez żadnego infa.

Reasumując -(sam czekam na otwarcie) Z każdym dniem i postem zamieszczonym na FB tracą graczy i jeśli dalej tak pójdzie to z tych dajmy na to 600 osób będzie 400, a to dużo ;]

jest też coś takiego jak hierarchia wartości, coś co jest najważniejsze w danym momencie - możliwe, ze teraz maja inne sprawy niż otwarcie serwera. A tacy zapalency jak 90% elite pvpers i mpc forum, którzy nic nie robią tylko czekają na otwarcie serwa, najezdzajac na twórców, powinni zajac sie czymś bardziej konstruktywnym. Wiec z łaski swojej - sam skoncz pierdolic:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

zamiast normalnie napisac zse bedzie start np 1 - 3 lipca to nie oni wola wczesniej zaprezentowac ciule ... i 0 info z ich strony pro Team ..

Opublikowano

zamiast normalnie napisac zse bedzie start np 1 - 3 lipca to nie oni wola wczesniej zaprezentowac ciule ... i 0 info z ich strony pro Team ..

Bo to jest pro team. Server otworzą i będzie tak dopracowany że nie będzie bugów. Jak byś nie wiedział to Synx ( jeden z adminów tego servera ) prowadzi ten blog: http://silkroadsecrets.blogspot.com/

Opublikowano

Nie macie sie co napalać.. odrazu mówiłem że serwer nie wypali jednak miałem rację to coś jest shit

ta, kolejny znawca... Widzie prawie wszyscy tutaj nie uznaja pewnych spóźnien w wydaniu serwera.. Ale wszyscy wiedza, jak skonczy. Sounds interesting -.-'

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

@Blazer

Ja bardzo szanuję ten serwer i ekipę z niego, ale akurat zapowiadanie serwera i otwieranie go w innych dniach (co jest bardzo modne ostatnio)- to nie jest pro:/ Dla mnie tym lepiej bo jestem teraz po egzaminach więc w tyle nie będę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...