Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tera Club czy Veteran? Runy, itd.

Zarram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Aktualnie posiadam 45 lvl sorcer wszystko było by dobrze,lecz natrafiłem na kilka wątpliwości jakimi są:

1.Czy przy zakupie tera club dostaję wszystkie bonusy takie jak na veteranie po za dożywotnim kluczem :P ?

2.Co się bardziej opłaca veteran czy tera club ?

3.Czy po skończeniu tera club zostaje mi lew i mogę na nim jeździć ?

4.Przy próbie wbijaniu itemu na +10 pokazuje mi się komunikat ( items (at+9) can't be enchanted further) co to oznacza i czego nie mogę go dalej wbijać?

5.Czy warto bawić się runami przy tworzeniu broni itp. ?

6.Ile kosztuje ostatnia lista inventory?

7.Dlaczego pod literą i mam zablokowane ostatnią listę,gdzie mogę ją odblokować? (obok banku już więcej wykupić nie mogę)

Opublikowano

1.Dostajesz lepsze bonusy niż ''Veteran'' ponieważ ''Veteran''a otrzymują osoby ,którę spędziły dość sporą ilość czasu w grze.

2.Tera Club

3.Znikają Ci wszystkie bonusy jakie otrzymywałeś z Tera Club w tym i Lew.

4.Możliwe ,że używasz niewłaściwych alkahes lub broni z odpowiednim Tier.

5.Tak warto.

6.Na to pytanie nie znam odp.

7.Na to pytanie nie znam odp.

Opublikowano

Dzięki za odp,jeżeli chodzi o ostatnie pytanie to również znam już odpowiedzi na 60 lvl dostaje się listę oraz za odpowiednie lvl zbieractwa itp.

jeżeli kupie veterana lub tera club to przynajmniej miejsce,4 listy w banku zostaną ?

Również sprawdziłem kwestie ulepszania broni na +10 zasugerowałeś ze daję złe "Możliwe ,że używasz niewłaściwych alkahes lub broni z odpowiednim Tier",lecz problem zaczyna się gdy chce sam item wsadzić pod litere T.Niżej zamieszczam zdjęcie itemu może coś pomoże,a w ostateczności nagram krótki film :P

Na itemku pisze może można go ulepszyć i że nie można.Co to oznacza skoro wbiłem +9 dlaczego pojawił się ten 2 napis ?

post-509869-0-02726900-1372415477.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...