Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Seria zwycięstw w srebrze :D

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gz że ogarniasz branda dobre buildy farma raz nawet raz słabsza

Ps Ja z kolega z brazu never nie wyjdziemy przez afki i trolle

1371325645_by_Klayton_500.jpg

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Rankedy z dzisiaj. Ten z Hecarimem był dość ciężki.

Decydowały minuty, 1 dobry focus i wygrana. Kolejny mecz był premade.

ad0ohb.jpg

Opublikowano

Słabo farmisz man. Samymi killami gry nie wygrasz. Jedynie talonem ładnie farmiłeś (bo ad). No cóż, gratuluję, ja jestem drugi raz w serii silver V i zapowiada się dosyć losowo bo 1 lose 1 win.

qxnu.jpg

Opublikowano

Dzięki za uwagi, faktycznie miejscami traciłem farmę

Fajnie usłyszeć kilka porad. Kassadinem kiedy wszyscy na mida się przeniosą to oprócz Q trudno się farmi

Opublikowano

Daj mi ssa jak w 10:00 masz równo 100 farmy to uwierzę, że z przeciwnikiem na linii masz 100. (oczywiście ranked)

Opublikowano

@up potwierdzam, aczkolwiek nie jest to niemozliwe. jak grałem dawno z kumplem na bocie (ranked solo/duo premade) to w 11 minucie miałe cos kolo 90 farmy (musisz meic 0 recali wiec troszke hard) no i oczywiscie pare kili juz było ;p

Opublikowano

@up potwierdzam, aczkolwiek nie jest to niemozliwe. jak grałem dawno z kumplem na bocie (ranked solo/duo premade) to w 11 minucie miałe cos kolo 90 farmy (musisz meic 0 recali wiec troszke hard) no i oczywiscie pare kili juz było ;p

90 farmy w 11 minucie a oni wymagają 100 farmy w 10 minucie :D.

Opublikowano

oo gratulacje, ja w silver 3 przegrałem 9 pod rząd przez wiadomo trolli, spadłem do silver 4, potem przeniosłem sie na westa i spadłem do silver 5, zagrałem na wescie 3 mecze i 3 losty, nie mogę, czy ja wiecznie muszę mieć takie teamy?

btw. musiałeś też trafiać na ogarniętych ziomków z teamu.

Opublikowano

Pff każesz mi iść na stream kogoś kto jest na dużo większym poziomie i wymagasz aby tak farmił? Powodzenia.

no bez jaj co jest trudnego w farmieniu ? po paru miesiacach gry powinienes farmic praktycznie wszystko . Pozatym on każe ci oglądać solo q a nie ranked teamy .

Zawsze mozesz grac takimi postaciami jak chogath ,orianna, morgana i farmisz na maxa

Pozatym nie chodzi o tysiace creepow tylko o przynajmniej 150 w 40 minut ( minimum takimi postaciami jak kassadin) postacia dobrze farmiaca jak orianna powinienes miec te 150 w 30 minut

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No miałem duże szczęście, że te 10 gier obeszło się bez trolli. Raz było ciężko a raz nie.

Polecam Ci grać w nocy, tak koło 2. O wiele lepiej się gra bez dzieciarni "you stiled maj blu, i afk"

Opublikowano

Kurwa, nareszcie ten jebany silver. 2 wygrane pod rząd i jest :D

q162zi.jpg

+ dorzucam ssa z ostatnich gier, jestem zadowolony gdyż ostatnio nie idzie mi za dobrze a tu :D

7s3l11.jpg

Opublikowano

Dobrze farmisz. Mimo tych słabszych farm . Ale to się zdarza, ponieważ raz pod wozem raz nad wozem :D .

Graj dalej może wejdziesz do tego golda :)) . Życze miłej gryy .. Superr !

3wsn.png
Sygna BY ME :D

Opublikowano

Daj mi ssa jak w 10:00 masz równo 100 farmy to uwierzę, że z przeciwnikiem na linii masz 100. (oczywiście ranked)

Ja miałem Graves'em na rankedzie 104 farmy w 11;03, więc można tyle mieć... Po drugie, sprawdź sobie tabelę minionów, a po trzecie - gz serii winów i powodzenia w dalszej grze.

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Ja miałem Graves'em na rankedzie 104 farmy w 11;03, więc można tyle mieć... Po drugie, sprawdź sobie tabelę minionów, a po trzecie - gz serii winów i powodzenia w dalszej grze.

tabela minionów?

Kurcze 2 Gimper "Piekielna Dywizja" gz.

kto to gimper ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...