Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

We have detected suspicious activity coming from this IP.

sudiah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, spotkał się już ktoś z takim problemem na super rewards ? Tak mam w przypadku każdej reklamy

359e6vq.png

Opublikowano

Wykryliśmy podejrzaną działalność pomocnicza pochodzących z tego IP. W przypadku otrzymania tego błędu, skontaktuj się z obsługą klienta.

Wystarczy napisać do supportu.

26_23_23_logompc.png

| New Members | Members |

Opublikowano

HideMyIP Jest baaardzo wolne i strasznie muli. Ma ktoś jakiś pomysł, zeby pozbyć się tego "bana" ?. Mam IP zmienne. Reset routera nic nie daje, reset AOL'a również

Opublikowano

HideMyIP Jest baaardzo wolne i strasznie muli. Ma ktoś jakiś pomysł, zeby pozbyć się tego "bana" ?. Mam IP zmienne. Reset routera nic nie daje, reset AOL'a również

Dostałeś bana na konto, albo owy sponsor reklamowy nie zezwala na ip amerykańskie(aol).

Opublikowano

A u was jest to samo ? Bo skoro ogólnie na AOL'a nie zezwala to problem nie powinien tkwić jedynie u mnie. Mogłbyś kolego wyżej sprawdzić jak jest u Ciebie ? Byłbym wdzięczny. Co do konta to na wielu, nawet nowo założonych mam ten problem

Opublikowano

Ok dziękuje za radę. A jak u innych wygląda sprawa z AOL'em ? :)

Ja nie mam tego problemu ;-)

Wszystko działa, TY najwyraźniej otrzymałeś bana.

Opublikowano

Macie może jakieś pomysły co do tego ? Mam internet z Netii. Niestety zmiana IP nic nie daje

Opublikowano

wątpie zeby support mnie odblokował ^^. A nawet jeżeli musiałbym napisać bardziej rozbudowaną rozprawkę, a to nie na moje zdolności angielsko języczne ;p

Opublikowano

wątpie zeby support mnie odblokował ^^. A nawet jeżeli musiałbym napisać bardziej rozbudowaną rozprawkę, a to nie na moje zdolności angielsko języczne ;p

Oni odbanowywują po jakimś czasie.

Mnie odbanowali na sponsorapy w grze Crossfire po jakimś czasie, bodajże pół roku.

Opublikowano

jak napiszesz dobrą nawijke to odblokują Cie po miesiącu. wytłumacz jak wygląda sytuacja oraz co możesz zrobić aby uniknąć tego czegoś.

69sf.png

Opublikowano

a mogłby mi ktoś z dobrą znajomością angielskiego tą "dobrą nawizjkę" napisać ? U mnie niestety słabo z angielską gramatyką

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...