Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żegnam się z wami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tak. Głównym powodem jest to, że można mieć jedno konto, jak sie zapomni pasów i się zrobi nowe to nie można. To jest po prostu żałosne-.- to całe ograniczenie. Bez komentarza.. Dalej, jakoś nieszczególnie tego przestrzegacie, mój kolega z klasy, pokazywał mi swoje konta, ma ich około 40, a tu niespodzianka, pisze ktoś, że można mieć 1, a on ma już o wiele więcej od.. roku? ;) Tak więc przez to żegnam się z waszym forum.

Proszę nie odpisywać na to, bo ja i tak tego nie przeczytam, wszelkie kontakty z tym forum ZRYWAM. : ) Nie obrażając nikogo, forum żałosne.

Opublikowano

Tak, tak. Głównym powodem jest to, że można mieć jedno konto, jak sie zapomni pasów i się zrobi nowe to nie można. To jest po prostu żałosne-.- to całe ograniczenie. Bez komentarza.. Dalej, jakoś nieszczególnie tego przestrzegacie, mój kolega z klasy, pokazywał mi swoje konta, ma ich około 40, a tu niespodzianka, pisze ktoś, że można mieć 1, a on ma już o wiele więcej od.. roku? ;) Tak więc przez to żegnam się z waszym forum.

Proszę nie odpisywać na to, bo ja i tak tego nie przeczytam, wszelkie kontakty z tym forum ZRYWAM. : ) Nie obrażając nikogo, forum żałosne.

Nie prościej napisać do kogoś z administracji? Zgłoś konta kolegi, które są jawnym multi. W sprawie jednego konta nie ma tutaj co spekulować, ale prawdą jest, że odzyskanie hasła nie działa. W takim wypadku także pozostaje kontakt do administracji. Jeżeli mimo wszystko zechcesz zgłosić konta kolegi/poprosić o radę to zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...