Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serif [Hamachi]

reacT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wbije bo sie boi -.- Gimbus ...

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Serwer ON-Line.

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

Ojojojojoj GIMBUSKI OMG wejź lepiej oFFFFFnij ten shit to nawet nie sever

Rozbawiasz mnie, człowieku.. Gimbuski, heh

Team Speak serwera.

ts3u.pl

Opublikowano

Rozbawiasz mnie, człowieku.. Gimbuski, heh

Team Speak serwera.

ts3u.pl

Wbij na ts czekam lamusie hahaha Gimbusek poszedł spać ..... nick na TS S_T_I_V_I Wbijaj hahahhahahaha Publiczny 2

Opublikowano

Ale patologia, nie ma jak DDosować serwery hamachi, beka w chuj. PS. lepiej tak nie róbcie dzieciaki bo rodzice biorą za Was odpowiedzialność w internecie <3

-> Down, tak, jestem osobą dorosłą. Smuci mnie że 75% użytkowników ma 12 lat i zachowuje się poniżej krytyki, co można sprawdzić w każdym temacie.

Opublikowano

Ale patologia, nie ma jak DDosować serwery hamachi, beka w chuj. PS. lepiej tak nie róbcie dzieciaki bo rodzice biorą za Was odpowiedzialność w internecie <3

Odezwała się osoba dorosła.

Powiem Wam tyle.

Używacie słów, których nie znacie znaczenia.

Zrozumcie, że na localhoscie nie da się dosowac..

Tylko maszyny z publicznym ip można.

Co do serwera, to nie polecam, ze względu, iż nic ciekawego na nim nie ma.

Administratorowi serwera polecam zainstalować ipfw(firewall), gdyż pewnie wszyscy koledzy wyżej walą w porty tylko:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Mój kumpel ma jego IP :] Gdy był na TS3 wyciągnął od niego (Administrator TS) :]

Wyciągnął ode mnie, heh...

Opublikowano

A chcesz zobaczyć, że gdy odpalisz server zaraz stanie ?

A założymy się, że Twój serwer padnie od razu? :)

Nie groź, bo g**** mu zrobić możesz :)

Shojacz, uważaj, bo nie zdążysz Ty zabezpieczyć :)

Opublikowano

Czekam Spoooki :] Wal w Mój Server :] . Nic Nie zrobię ? A kto mu server już kilka razy wyłączył ? Przysłowie: Jak Kuba, Bogu tak i Bóg, Kubie :]

@Edit: Wal śmiało :] Wbij na TS naszego to chętnie zobaczę co potrafisz :/ Chociaż od razu puszczę Expl. więc nic nie zrobisz ;/

Opublikowano

Oo reacT , widzę znów powracasz, stęskniłem się <33 w końcu jakis oldschool bo teraz pełno tych pojebanych serwerów z masą gówien dodają..., rzecz jasna, że zagram ;)

l9xk4.jpg

Opublikowano

Czekam Spoooki :] Wal w Mój Server :] . Nic Nie zrobię ? A kto mu server już kilka razy wyłączył ? Przysłowie: Jak Kuba, Bogu tak i Bóg, Kubie :]

@Edit: Wal śmiało :] Wbij na TS naszego to chętnie zobaczę co potrafisz :/ Chociaż od razu puszczę Expl. więc nic nie zrobisz ;/

Shojacz nie ma czym sie martwic :) bo serwer tylko raz padl od DDosa juz ustawilem all i nie padnie a jak poleci jakis DDos sprawdze w logach ze cos sie tam dzialo to rescT pamietaj ,ze szybko nie wejdziesz na neta ^^ , a to co tak wywalao to game bo przez przypadek nie te wgralem . Pozdro :D

Opublikowano

Shojacz nie ma czym sie martwic :) bo serwer tylko raz padl od DDosa juz ustawilem all i nie padnie a jak poleci jakis DDos sprawdze w logach ze cos sie tam dzialo to rescT pamietaj ,ze szybko nie wejdziesz na neta ^^ , a to co tak wywalao to game bo przez przypadek nie te wgralem . Pozdro :D

Weź dziewczynko nie kozacz, bo co za dziewczynka wgrywa niepotrzebne rzeczy na serwer :)

Groź mu groź :) Niedługo wystartuje taki serwer, że nawet Wasz "ping" go nie powali :)

Powodzenia z waszymi "Śmieciowatym serwerem, który nie jest nic wart"

Spamicie innym, bo nie macie graczy? :(

Och!! Jak mi przykro.

Na takie szajstwo jak Wasze, to ja bym w życiu nie wszedł.

Czarny, udajesz, że się znasz, a nawet nie ogarniasz pojęcia "ddos" :)

Idź sb poczytaj o tym i jak to działa :*

Opublikowano

1372595415-U930945.png

Wasza prezentacja... pozazdroscic.. nic z niej nie idzie się dowiedzieć, nawet max lv ^^ i typ gry

Czytać nie potrafisz ?? Od Autora napisali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...