Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy przy zakupie Subscription będę mógł zmienić wygląd mojej postaci?

Hunter07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Mam już postać 7 lvl, lightsaber'a jeszcze nie dostałem więc w sumie daleko nie jestem, ale myślę nad zakupieniem sobie abonamentu i chciałbym wiedzieć czy będę miał możliwość zmiany mojej postaci z tymi odblokowanymi rzeczami (chodzi mi o nowe fryzury, kształt twarzy itd.) I może napisałby ktoś jeszcze jakie są największe + tego abonamentu? Może jakieś boosty czy cóś? Aaahaa i jeszcze 2 moje pytanie. Znalazłem stronę

xxx 

w której można kupić gold'a ale miałbym zapytanie czy według was warto zaryzykować i kupić to najtańsze bo to będzie 1000 K Credit czyli 100000 kredytów za 45 zł, a na stronie głównej swkotr jest 1050 kredytów za 36 zł.. i nie wiem czy przypadkiem nie warto zaryzykować? Jak tam waszym zdaniem powinienem zrobić?

21191.jpg

metallicafan.jpg

Opublikowano

Szczerze to nie znam odpowiedzi na Twoje pierwsze pytanie, ale szczerze mówiąc nie polecam Ci kupować tych kredytów za 45 zł. Wydaje mi się to podejrzane, sam zobacz. Na stronie gry kupujesz 1050 za 36zł, a na jakiejś innej stronie masz 100k za cenę o 9 zł wyższą. Jak dla mnie to istny żart...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...