Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] InSec przenosi się na Top Lane!

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałbym was poinformować o zmianie pozycji InSec'a, a więc.

Jak za pośrednictwem swojego twittera podaje ggCMonteCristo, Choi „InSec” In-seok, kapitan drużyny KT Rolster Bullets oraz gracz uważany za bezkonkurencyjnie najlepszego junglera na świecie, zmienia swoją dotychczasową pozycję i przenosi się na top lane. Nowym junglerem dla zespołu KT B będzie KaKAO, który wcześniej pełnił w tej drużynie rolę rezerwowego. Nie wiadomo jeszcze co stanie się z dotychczasowym topperem – ssumdayem.

Druga dywizja KT Rolster (nazwana niedawno Bullets) w poprzednim sezonie OGN odpadła w ćwierćfinale przegrywając z mistrzami tej wiosny – MVP Ozone, co wówczas było dla nich ogromnym rozczarowaniem (nikt nie wiedział jeszcze jak dobre jest MVP). Pomimo tego, przez ostatnie miesiące InSec wypromował siebie na najlepszego junglera na świecie, występując między innymi na All Star Games, gdzie tylko udowodnił, że obecnie nie ma dla niego konkurencji. Jednym z ciekawszych momentów tego eventu był jego showmatch z Diamondem, w którym rywalizowali o to, kto jest lepszym Lee Sinem.

Zmiana pozycji przez kogoś, kto uważany jest za najlepszego w tym co robi, może wyglądać dziwnie, ale w zespole był już inny fantastyczny jungler – KaKAO. Słabym punktem KT B od zawsze był za to top lane. ssumday nie jest uważany za słabego gracza, ale konkurencja na jego pozycji w Korei jest niesamowita. Koreańskie topy pełnią w ich regionie taką samą rolę jak midderzy dla Europy. Flame, Shy, Reapered, Homme, MakNoon – wszyscy uważani są za absolutną światową czołówkę i wszyscy rywalizują na tej samej scenie.

Ostatni z nich, MakNoon, niedawno przeszedł do KT Rolster Arrows, bliźniaczego zespołu Bullets. InSec nie będzie miał więc problemów ze znalezieniem odpowiedniego sparing-partnera, chociaż czasu nie będzie miał za dużo – OGN Champions Summer rusza dokładnie za tydzień.

Źródło: How2win.pl

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

teamów nie znałem ale pamiętam mecz z diamondem

jeśli to był na serio on to musmy go ściągnąć na mpc żeby założył team xD. Wtedy każdy Lcs nasz xD

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Problem leży w tym,iż w LoLu top najlepszych graczy zmienia się niczym pogoda w Polsce czyli z tygodnia na tydzień,co gorsze co raz więcej jest w niej Azjatów,co jest niedobre dla sceny League of Legends.

Opublikowano

to mpc ma swoja druzyne? :D i uczestniczy w lcs?

napisałem - założyłby

czytaj ze zrozumienem

@Top - mimo to że serio był dobry to wczoraj widziałem streama proxa i quadra dianą robi swoje

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

DiamondProX napisał:

"Top Lane to linia najbardziej bazująca na umiejętnościach gracza, jeżeli jest dobry to tam będzie lśnił".

Jak dla mnie to głupie, choć mam nadzieje, że wciąż, będzie grał lee sinem

<>

Opublikowano

Mnie to huj obchodzi. Tylko z tego kakao mam beke :D

To po co u jesteś i się udzielasz?

TOPIC: Trochę szkoda, ale zapewne zobaczymy Lee top.

Opublikowano

DiamondProX napisał:

"Top Lane to linia najbardziej bazująca na umiejętnościach gracza, jeżeli jest dobry to tam będzie lśnił".

Jak dla mnie to głupie, choć mam nadzieje, że wciąż, będzie grał lee sinem

,,Top Lane to linia najbardziej bazująca na umiejętnościach gracza." Głównie gram na topie i zdecydowanie się z tym zgadzam :>

@Top Co to teraz tak we wszystkich team'ach takie zmiany? o.O

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Król lee sina, koreański bóg jungli - hmm. Toper KT B nie dawał rady więc postanowili zmienić. Insec jest b. dobrym graczem i na pewno również tam da sobie radę, bo Kakao jest równie świetny w jungli jak insec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...