Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o grze?

Tarotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1372307580-U956368.png

Tutaj możecie napisać co sądzicie o grze? Co wam się podoba a co nie. Co sprawiło wam trudność lub co wyparło na was ogromne wrażenie. Ogółem wasza mini (bądź nie) recenzja na temat gry.

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Ja jeszcze nie grałem tak za 1h się pobierze. Ale ogladałem filmiki i spodobalo mi się tworzenie postaci oraz walka a co dokładniej? To że nie ma takiego czegoś, że kliaksz i patrzysz sie jak twoja postać walczy. Po obejrzeniu filmików daję 10/10 zrobię edit jak zagram :)

Po pobraniu okazalo sie że mam angielską i nie mogę wybrac innego języka wieć poszukalem w necie znalazłem stronę eu na która prawie nei da się wejśc nie wiem czy ona jest oficjalna bo jezeli tak to sie nie postarali lagi na tej stronie to masakra nie wiem jak zmienić język czy musze od nowa pobrac aby wejść w ustawienai musialem zrobić postac żenada

Trochę grałem i zaczeła mnie nudzić jakoś monotonne to jest.

Takeshi95.png

Opublikowano

Język zmieniasz po załadowaniu launcher'a, pod ikoną [start] masz [Language change] i zmieniasz tam na Polish i wszystko powinno byc ok.

A co do gry bardzo przyjemnie sie gra, bardzo fajne dungeony i pomocni ludzie. W tej grze najbardziej podoba mi sie to, że nie jest to jak w innych grach, że klikamy bezmyślnie kolejne skile tylko musimy robic co jakis czas uniki, blokować się tarczą itd. To już tyle ode mnie. Polecam :>

Opublikowano

Grałem w 1 dzień open beta :p

35 lvl w około tydzień i mi się znudziło.

Grałem klerykiem - polecam klasę bo

dobra jak się umie grać.

graphic.png

Opublikowano

To jest free to play z serii pay to win czy nie?

Gra jest darmowa, posiada tzw. item shop, można tam zakupić wspomagacze do gry (dozwolone oczywiście), jednak myślę, że bez tych dodatków także można sobie poradzić i być niemalże na równi z kimś kto stosuje zasadę ''płać by wygrać''. :)

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Gra naprawde wciąga :D Najbardziej mi sie podoba opcja z unikami . Ogółem mi się podoba grafika itp . Szukałem dużo tego typu gier i żadna mi nie odpowiadała , oprócz tej :D Spoko produkcja .

?????

Opublikowano

Troszke za mało rozbudowana jak na razie. Przynajmniej jak grałem, był tam max 35 lvl, więc nic specjalnego. Szybko szło to wbić,a potem z deka nuda. Tzn. po wbiciu 35 mało było do roboty. Może wrócę za jakiś czas jak coś rozbudują, słyszałem,że będą dodawać więcej lvli.

Opublikowano

Grafika jest świetna, ale faktycznie mało poziomów. Za to klas jest sporo więc jest w czym wybierać. Myślę, że grę można śmiało polecić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra świetna, grafika także dobra. Lecz ciut zjechane to, że restet umiejętności za darmo do lewela 16 a potem dopiero za 40 zł od lewela 40 :) Sam grę polecam bo grałem i może zagram znów ;)

Opublikowano

Aktualnie dla mnie jest to chyba najlepsze MMORPG, te bieganie z mieczem, skakanie i uniki/rzuty na boki, do przodu i w dół! Do tego bardzo podobają mi się zadania jakie są w grze, a mianowicie te można by powiedzieć sensowne typu "Zbierz amunicje do armat" albo "Podpal las od strony północy, południa, wschodu i zachodu" itd. Gra można powiedzieć, że ma sens - to co robisz u ciebie wpływa na rozgrywkę, trochę jakbyś grał singla na multi. Nie zabrakło w tej grze również wydobywania prze różnych dobroci, przeszukiwania rzeczy, a nawet i bronie zmarłych można podnosić są to kolejne plusy, sama oprawa graficzna również nie jest zła, a nawet rzekłbym fajna! Cała gra ma wiele możliwości i co do tych quest'ów to są świetne nie typu Metin2 "idź do tego i wróć do tego, potem idź do tego i przyjdź do tamtego, potem daj mi miksturkę", a i tak to nie wpływa na rozgrywkę. Podsumowując gra jest świetna, polecam i pozdrawiam!

Opublikowano

Dobry konkurent dla WoW'a ;) Kiedyś byłem jego fanem, ale teraz mam nową zabawkę : D

Raczej trudno porownac zwykle mmo rpg z systemem walki dont target. raiderz to moim zdaniem uproszczona tera. dlugo sie zastanawialem czy nie pograc w tere i trafilem na raiderza w pierwszej chwili zaczolem download. ^^

Opublikowano

RaiderZ to przecież nic innego jak trial TERA ONLINE. Uboższa wersja. Co do samej gry nie jest zła, ale ja wielki minut brak end game`u. Po wbiciu max lvl zostaje albo czekać na nowy update albo grę wywalić z dysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...