Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana Kraju Batte.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośni zmiany kraju na którym będę mógł korzystać z rafów. Jeśli chodzi o normalny sposób to nie mam żądnych dowodów aby udowodnić to blizzardowi. chyba że ktoś będzie hojny i mi takie podaruje :D Próbowałem zmienić kraj za pomocą sposobu wystawionego na tej stronie , ale nie działa ;/ Jeśli ma ktoś jakiś aktualny sposób zmienienia to proszę o ujawnienie jego . Z góry dziękuję ; )

Opublikowano

Chyba sie zmienia za daną opłatą, a później wysyłasz im rachunki co miesiąc :D Jeśli chciałbyś mieć bez wysyłania rachunków to tworzysz nowe konto

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Nie można zmienić swojego kraju . Musisz zrobić nowe konto .

Niby dlaczego? da się zmienić swój kraj tylko trzeba im wysyłać pokwitowania za rachunki, że wgl tam mieszkasz :)

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Niby dlaczego? da się zmienić swój kraj tylko trzeba im wysyłać pokwitowania za rachunki, że wgl tam mieszkasz :)

Jakie pokwitowanie ? :D Dowód wystarczy :)

simply.4557.gif

Opublikowano

o jeśli chodzi o podrobienie dowodu tooo jest jakiś inny wzór dowodu z np. wielkiej brytani ?:D bo szukałem na necie i żadnego innego wzoru nie mogę znaleźć jak jest to poproszę o jakiś link z tym dowodem . Z góry dziękuję ; )

Opublikowano

Podrabianie tekstu na zdjęciach zeskanowanych jest dla profesjonalistów , może ze 2-3 osoby na tym forum dały by radę takie coś zrobić i zajęło by im to jakieś 5h , więc nie radze Ci próbować . A jak Cię na tym złapią to nie chciałbym być w Twojej skórze ;D

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Nie każdy zmienia dowód od tak , po drugie łatwo to fałszować w photoshopie ;)

Haha podrobić dowód w photoshopie, ten kto by to odbierał musiałby mieć naprawdę zrytą banie. Wątpię czy zatrudniają, aż takich frajerów, bo gdzieś to przeczytałem, że dowód wysyłasz do nich.

Jeśli pomogłem daj + ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Haha podrobić dowód w photoshopie, ten kto by to odbierał musiałby mieć naprawdę zrytą banie. Wątpię czy zatrudniają, aż takich frajerów, bo gdzieś to przeczytałem, że dowód wysyłasz do nich.

Śnisz chłopie ;D Wystarczy zawodowiec i nie rozróżnisz fałszywego zdjęcia od oryginału :D Nie jedno konto tak ukradłem :D

/Caltoro

Jeszcze bd coś chciał zobaczysz :)

// Chciałem, żebyś zrobił spis, to robisz ... od 2miechów, więc ..

// Caltoro

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...