Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] DarkOrbit - 1on1, Czechy 3, Pułkownik

loveme ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo, za dużo efektów ... nic nie było widać tylko w pewnym momencie dosyć wyraźnie zauważyłem twój nick i statek a reszta niewyraźna. Dobrze chociaż że HD no ale te efekty są okropne

2/10 ( bo HD )

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Zdziwiłbyś się "skillem" Na cz3 prawie każdy mnie zna i wszystkich prawie tam rozpierdala* :) Na tym filmiku tylko tak ;) Bo tu bez rsb solo robiłem z kolegą i emp chyba ;)

Opublikowano

O bosh co za syf. Nic nie widać, nie przesadzaj aż tak z efektami.

Opublikowano

wyskoczylem ostatnio na was dwóch na 2 fpsach (6 letni lapek xD) Spir0 uciekł na zylecie ty padłes zrespiłeś sie w porcie i znowu padłeś. Myślisz ze jak kupisz konto i zrobisz jakiś gówniany filmik to se wybijesz ? Sory ale sie mylisz. Weź przyklad z Punchline, Terrora czy nawet "starego" Zebka porównaj i zobaczysz wieeeeeeeelką róznice.

@kombass

Zachowaj takie posty dla siebie, są one zbędne więc nie musisz tutaj opowiadać swoich sytuacji. Narazie ostrzeżenie słowne następnym razem 5%

Powrót do Darkorbit? Soon.

Opublikowano

Co to jest? I po co zachęcasz do oglądania w HD, skoro bez tego taka sama jakośc. Czym to obrabiałeś? Paintem?

@kombass

Też spokojniej, nie prowokuj do flame'u.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Naprawde.. Filmik porażka, nic na nim nie widać.

PS: Następnym razem więcej ,,efektów'' -,-

500.png

Opublikowano

Co to jest? I po co zachęcasz do oglądania w HD, skoro bez tego taka sama jakośc. Czym to obrabiałeś? Paintem?

Twoją mamą obrabiałem -,-

Sony Vegas Pro 10 HD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...