Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy fortumo.com jest zupełnie darmowe ?

NewKinect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio wyczytałem stronę "Fortumo.com". Bardzo mi się spodobała, chciałbym założyć konto, lecz boje się podawać moich danych adresowych żeby nie było takich "jaj" ze za miesiąc przyjdzie mi list z opłatą za korzystanie z serwisu. Czy to jest darmowe ? Z góry dzięki. Daje + :)

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Tak samo darmowe jak pobieraczek.pl... lepiej nie rejestruj się, albo podaj fałszywe dane i sprawdź. Tam pisze, że trzeba mieć 18-stke ukończoną więc zapewne płatne.

Opublikowano

Teraz jest mania na oszustwa, zostaniesz zaraz wciągnięty i pozwany do sądu, za niezapłacenie im jakiś rachunków czy czegoś tam. Dokładnie ta sama historia co z pobieraczkiem, a przypominam, że podawanie fałszywych danych mogą zgłosić. Poszuka innej strony a nie baw się w podawania fałszywych danych. :)

1372353983-U956368.png

Opublikowano

ja pierdole ale kurwa cioty te dzieiaki kurwa jaki problem zmienic IP chociaz kurwa bac sie podac falszywe dane na jakiejs gowniajej stronie patalogia co ten tusk zrboil z wami dziecmi

//Nie spamuj i nie obrażaj innych

CvS

Opublikowano

Nie powinieneś się obawiać,czytałem dokładnie regulamin i wszystko jest okej.Nawet microsoft reklamuje tą firmę tak jakby.Mają aplikacje na win8 czy win phone

Co prawda tam pisze o jakiś umowach chyba chodzi i te brania pakietów ale ty chcesz za darmo

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

ja pierdole ale kurwa cioty te dzieiaki kurwa jaki problem zmienic IP chociaz kurwa bac sie podac falszywe dane na jakiejs gowniajej stronie patalogia co ten tusk zrboil z wami dziecmi

Kurwa debilu jaki problem falszywe dane podac ?

Wszystkie polaczki takie kurwa boidupy teraz ?

Człowieku myślisz, że jak siedem razy napiszesz "Kurwa" to fejm zdobędziesz? Mylisz się! Myśl nad tym co piszesz. To jest forum LUDZI nie MAŁP, chociaż pewnie małpy są mądrzejsze.

Teraz jest mania na oszustwa, zostaniesz zaraz wciągnięty i pozwany do sądu, za niezapłacenie im jakiś rachunków czy czegoś tam. Dokładnie ta sama historia co z pobieraczkiem, a przypominam, że podawanie fałszywych danych mogą zgłosić. Poszuka innej strony a nie baw się w podawania fałszywych danych. :)

Taka smutna prawda... Ja dostałem z 9 wezwań do zapłaty, nic nie robiłem i się odczepili. Oni zawieszają tą stronę i odblokowują... tak w kółko. I w dodatku ruchają jeleni na takim czymś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...