Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare Dzieje Metin2.

ShaU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na samym początku zrobiłem Surke BM:] wbiłem 9level i okradli mnie(z czego :O), bo dałem

się nabrać na strony yang i strony z eq;>

Później kupiłem 41lvl na allegro i byłem w top 2 glidi (exandros bodajże) Yamasaki, u nas były

same level 40-50 i dowódca 55 [Nick: KRATA], a w top 1 były 61lvl +.

Później to jakieś bawienie się i dopiero już jak były Kamyki duchowe po 2kkk a aura za 100kk

to miałem postać i 6kkk na wydanie ;> mogłem to przytrzymać, bo zamiast 60 aur, teraz bym miał

z 200 aur ;> albo też więcej PLN w portfelu ;>

Opublikowano

Pamiętam jak grałem na s6. I jak pierwszy raz wszedłem do m2, to bardzo mi się podobał sound z tej mapy i chodziłem tylko po to, żeby posłuchac :D. Grałem wojem mentalem, miałem gildię "Rasta" - bodajże, latałem z halabardą + 4 (jarałem się nią w uj!) i expiłem aż do 38 lvl'a na jednym spocie w m2. To były czasy. :D

Opublikowano

Pamietam jak zrobilem sure BM na bodajze s14, mialem 54lvl i kox gear calkiem, kladlem i 65-70 lvle czasami :D To byl fun heh, Pamietam raz expilem na BO i mental z podobnym lvlem podbiegl i zaczal mnie bic to odbieglem zmienilem gear(full na 2 reczna bron) to nic mnie nie bil prawie i 1shota dostal z morcznego uderzenia (kryt) hah chyba nigdy tego nie zapomne, prawie sie poplakalem ze smiechu jak zlozyl sie na 1 spella

Opublikowano

Ja to miałem beke xddd Zaczynałem na s11 Arkantes daggerem. beka z tego że zobaczyłem Aure u wojownika i chciałem ją u daggera xddd Chodziłem i się pytałem jak mieć takie coś jak tamten typ. Miałem z 12lat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...