Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare Dzieje Metin2.

ShaU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Powstaje Ten Temat ze względu abyście mogli tutaj opisać swoje stare dzieje z metina

Zaczynam:

Pamiętam, grałem na s13 , wbiłem 66lv, latałem w parcie +7. Po prostu kiedyś to było coś.

A dzisiaj .?. Bez komentarza.

Wypowiadajcie się Wy !

Jeśli podoba Ci się ten temat. Nie żałuj, i daj tego like. :).

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Kiedyś na Astralu śmigałem 65 lvl'em w gildii jakiejś tam, a dowódca lansił się w Lwiej +9. :O

lk480_av1.png

Opublikowano

Bardzo ciekawy temat, sam pamiętam jak na ninji na s3 wbiłem sobie koziki na +9 u kowala, to było coś wtedy zarówno wśród znajomych jak na serwerze, fakt faktem teraz PL przypomina priva, ale jak dla mnie bardzo pozytywnego priva, a nie jakieś śmiecie. Inna sytuacja to wbicie 61 levela, przez co mogłem ubrać już tarczę. Sprawy bardzo błahe, ale jednak bardzo mnie cieszyły i miło wspominam tamte czasy.

Opublikowano

Sam fakt że dwa lata temu na s12 miałem 82 lvl i posiadanie eq +8/9 sprawiało że pół m1 za mną biegało bo myśleli że jestem GM..

Teraz to można sobie przyjść dziesięcioma kontami, założyć stalki, niebiany i Bóg wie co jeszcze a nikt nawet uwagi nie zwróci.

Dlatego gram na tiverii :D. Serwer gdzie gra 400/500 osób (Grafika jak na starym PL, czerwona kulka, łata graficzna itd) troszkę wiary żyje, pod DT ciągłe wojny podobnie jak w v2 na big spocie wczoraj sie dwie gildie biły. Co prawda serwer bez Administracji bo taki balon to ostatnim razem był 8 miesięcy temu ale w sumie na PL też Administracji nie ma więc nie narzekam :).

bez gif

Opublikowano

Pamietam jak to sie miało nicki xxxBody a gralo mentalem haha albo skille dawało równomiernie po 1 :D w metka sie gralo do czasu az bylo 5 -6 serwerów czyli 2006-2009 rok teraz to bez komentarza . kto pamieta Newlongju2 ?:D

Opublikowano

Pamiętak jak sie miało 44lvl
latało się z toporem +8 i smoczą +7 :)
To były czasy....ehhh...

Jak grałem na privach to pierwszym moim privem był csyt2 <3 Moja miłość <3

Przez tą gre zacząłem palić :<
Bo sie wkurwiałem, że mi kowal palił :<

Alistria.eu

Opublikowano

ja pamietam jak latalem z zbroja ninja 26lv+9 i kozikami z lipnymi sr ...

moim 1 privem tez byl csyt2 ale moim zdaniem gdyby powstal dokladnie taki sam to i tak juz to nie to

Opublikowano

Ja tam pamiętam , jak na kozaka się latało w 3 klasie podstawówki w mnisiej +3 na 20 lvl 'u bo każdy peniał się ulepszyć na +4 :D Stare dobre czasy . Pewnie to nie wróci . Teraz jest straszna era privów i obawiam się że też już jestem głęboko w temacie :/

Opublikowano

Czasy PL`a niestety się zakończyły . Fajnie by było jak by zrobili s27 :) Wiele ludzi powróciło by na polskiego globala .

Moje największe osiągnięcie na PL`u to ... Bodziak 67 lvl , Bojowy +8 i Boga +9 .

giphy.gif ­

Opublikowano

Mój pierwszy serwer to Agronas, moja pierwsza postać to ninja dagger. Skille rozdawałem po kolei (nie leciałem 1 skilla do 17, tylko wszystkie miałem po 3pkt :P).

Max lv jaki wbiłem to 43 na starym bocie easymetin2 :) Wspomnienia.. :P

69sf.png

Opublikowano

Kiedyś jak grałem to 30lvla wbić nie mogłem, teraz 54 lvl mam z aurą G9 itp. Łatwiej się gra niż na innych privach!

Antaris to shit

Budowniczy
Opublikowano

Ja pamietam jak mialem radoche z dobijania 61 i z zakladania boga smokow +8 i jak mialem riba +7 36 sr bo balem sie ulepszac wyzej a reszte eq calymi dniami na dt sie robilo jeszcze wtedy chyba najwyzszym levelem byl cos kolo 90.

Opublikowano

Grałem na s3, podczas gdy były tylko 4 serwery. Obsydianiem rządziła gildia AzuRa. Ludzi pełno, każdy zaczynał grać, temat się rozkręcał. Mało hacków, zero botów. Na metkach w m2 siedziałem codziennie od 3 do 5 rano. Zarabiałem sporo:) Dobiłem 61lvl i spaliłem Zbroje boga Smoków na +9 (taką miały chyba 3 osoby na serwie) i skończyłem grę:) ten klimat już nie powróci. Nick GraQ pozdro :)

Opublikowano

Ja pamiętam jak z 2 lata temu na Grymuarze miałem ninje 34lv koziki +8 i zbrojke +7 na 34 ;d to były czasy ;d

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

były to odległe dzieje 3 lata temu mialem bodego 59 lvl na s7 almanach jak sie mialo wtedy luske +9 i krwawca +9 to bylo sie kims a teraz na pl mozna miec full pro eq a i tak się jest nikim. niestety swietnosc pl przeminęła

Opublikowano

Ja za to pamiętam jak kilka dni po premierze PL wersji mieliśmy z kolegami po 25/26 lv , kolega szczycił się Ostrzem z Czerwonej Stali na +6 które ulepszył na +7. Szpan w klasie do końca półrocza szkolnego. A i pamiętam jak kolega pokazał mi (chyba) pierwszy prywatny server metin2 ZZYT2 gdzie w sklepie była lwia +9 hhe :D

Opublikowano

stare dzieje ? czy te najstarsze? ok. 5 lat temu moze 6 4 serwery byly pamietam mialem woja 39 lvl mental skille to porozdawane w caly swiat 11/3/7/1 itp (pierwsza gra mmorpg)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...