Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka sieć komórkowa...?

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, potrzebuje zmienić sieć z Play na Plus. Powód - brak zasięgu.

Chcę mieć po każdym doładowaniu ważność na rok, i dobre pakiety na internet.

Plus na kartę to spełnia, czy moglibyście mi opisać jakie są stawki, ile kosztują pakiety, i czy naprawdę wydłuża na rok np. za 5zł?

Sypnę lajkami ;)

Opublikowano

wejdź sobie na strony plusa i playa i zobacz. W playu jest teraz taka oferta że do każdego dzwonisz za darmo nawet do orange , plusa lecz inni do ciebie płacą dużo. Nie moge dużo się wypowiedzieć na temat sieci normalnych bo od zawsze mam firmową od plusa , lecz teraz zmieniam na play głównie przez darmowe rozmowy i większy wybór telefonów

Opublikowano

wejdź sobie na strony plusa i playa i zobacz. W playu jest teraz taka oferta że do każdego dzwonisz za darmo nawet do orange , plusa lecz inni do ciebie płacą dużo. Nie moge dużo się wypowiedzieć na temat sieci normalnych bo od zawsze mam firmową od plusa , lecz teraz zmieniam na play głównie przez darmowe rozmowy i większy wybór telefonów

Ja właśnie przechodzę z play-a do plus-a -.- Tylko się pytam co ciekawego jest w plusie...

Opublikowano

Nie maszasiegu w play? Dziwne o.O ja zawsze mam 5-4 kreski, i to w tel. Ktory niby czesto gubi zasieg. Topic. Plus i play wg. Mnie maja internet na podobnym poziomie, ale chyba za 30zl plusie jest 1gb a nie 500mb (moge sie mylic) play ma tanio, inni do play maja droga. Plus jest taki posredni. Moim zdanien

Opublikowano

Mieszkam na wsi, i zasięg jest tylko na polu, a chcę mieć w domu.

Kupiłem Plus na kartę, aktywowałem tą promocję "Rok ważności konta po każdym doładowaniu" + dostałem za darmo 25mb gratis internetu. Jak mi się skończy, to kupuje pakiet "nielimitowany internet" za 7 zł, bo u mnie facebook, gg prawie się nie zamykają :)

cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...