Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam klanu !

TheFalenS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to możecie wybrać ja albo kolega :)

garaż:

TIGER2 ISU-152 T28 T34 T29 T20 S-51

A tak serio to minimum 10 tier dla cw + możliwość odkupienia mniejszych.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Zeby dołączyć do klanu co ma prowincje musisz mieć minimum jedną X oraz dobre staty :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Witam. Szukam dobrego klanu, który oferowałby mi fun z gry oraz oczywiście gold :).

Serio? Nikt nie czuje w tym zdaniu, że chodzi tylko i wyłącznie o golda x.x

Jestem średnim graczem, ponieważ nie gram długo, ale myślę że wystarczająco dobrym na CW. W tej chwili w garażu posiadam :

IS-3, T-50, SU-76, AMX-38, StuG III, M5A1 Stuart.

2x Serio? Już dajmy, że nie lecisz na sępa i chcesz ugrać coś na tego golda. Ale z VIII na CW to cię tylko wyśmieją. Renomowane klany przyjmują od 3x X, a takie w których można po prostu pograć, ale na wielkie zdobycze bym nie liczył to przyjmują od jednej X.

Czyli kończąc czepianie się... Idź lepiej do klanu który specjalizuje się w kompaniach i turniejach VIII tierów, bo CW to całkiem inna bajka.

Opublikowano

@2x up

Po pierwsze : nie chodzi mi tylko o gold. Po drugie : naprawdę jesteś takim noobem i ważniakiem czy tylko udajesz ? -.- Popatrz sobie na forum Wot-a różne klany. W niektórych przyjmują nawet od VI, a od VIII już bardzo często. Widać ty nie grasz na CW bo takto byś wiedział, że tam nie grają tylko X tiery ale I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII oraz IX. A ja w każdej chwili mogę odkupić czołgi takie jak KV-1S ... więc to nie problem gdyby było potrzeba. Bym podał linki do klanów, w których widziałem wymagania : VI tier, ale nie chcę reklamować żadnych klanów więc sam sobie popatrz. I następnym razem się nie wymądrzaj bo chcesz się jakoś wyróżnić swoją wiedzą, ale jakoś Ci się to nie udaje.

Opublikowano

efbb5bd28af3e4a521eebb8ef2ca4191.png

@2x up

Widać ty nie grasz na CW bo takto byś wiedział, że tam nie grają tylko X tiery ale I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII oraz IX. A ja w każdej chwili mogę odkupić czołgi takie jak KV-1S

Te dwa zdania pokazują, że gówno nic nie wiesz o CW i nasza rozmowa na temat CW z Tobą nie ma najmniejszego sensu xD. Dla Twojej informacji nawet często uczestniczyłem w CW :*

@edit

@2x up

Bym podał linki do klanów, w których widziałem wymagania : VI tier, ale nie chcę reklamować żadnych klanów więc sam sobie popatrz.

Nie pojmujesz, że takie klany robi się do grania w kompaniach i w turniejach do tych tierów? xDDD Stary proszę Cię, z czym do ludzi. xD

PS

Sygnatura specjalnie dla Ciebie <3

Opublikowano

A to dobre ^ ^ Widać ze naprawdę nie grałeś CW . 1T itd ... Ha ha ha (sory) No tak teraz grają takie tiery ale to jest niestety faza beta ze tak się wyrażę ; ) Czy inne klany cie przyjmną ? Pewnie tak , ale na zasadzie fuuunu ; ) Co jedynie pozostaje ci ESL Turnieje .

Opublikowano

Słuchaj, przecież napisałem, że gram dla zabawy więc kampanie oraz czasem ESL wystarczą. Ja szukam klanu a nie chce dyskutowac na tematy i dyskusje ktore ty stwarzasz. Nie rekrutujesz do klanu ? - NIE musisz nic pisac. Nie pisalem przeciez ze szukam porad ... a ''retard noobem'' nie jestem wiec daruj sobie. Mozesz pisac tyle poradnikow ile tylko ci sie podoba ale na TWOICH postach, a w moich wymadrzac sie nie musisz. Ja na twoje odp. nie bd odpowiadal ani tego czytal bo nic mnie to nie obchodzi co ty sb napiszesz. ;/

Opublikowano

@akwa1245

Nie rozumiem powiązania ... najpierw się śmiejesz, że napisałem o 1T, które grają na CW, a potem to potwierdzasz. ^^

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...