Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Karta specjalisty numer 6!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to zaczynam spam ;)

Ja myślę tak:

Po 1 te nazwy to po prostu dno np: Władca przypływów nie mogli dać po prostu Posejdon ;) ,

Po 2 Wygląd obrzydliwy chodź sp6 łucznika fajnie nawet wygląda.

A tak w ogóle to słabe mają skille ale dużo stunów i buffów ;)

Opublikowano

Myślałem że spierdolą tylko SP łucznika bo pozostałe były za mocne ,a jednak spieprzyli wszystkie -.- Z czego nie wiem czy wiecie ,ale cs'owi podnieśli koszt many dla skillów..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@Up Hah,a ja właśnie po tym update brałem PVP w CS i się tak dziwie co mi tak ta mana schodzi ... . Przez to ogólnie przegrałem kilka pvp :X

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Szczerze? Totalny shit, tak więc zaczynam:

Ogólnie nazwy są do kitu ten jedyny ''zwiadowca'' to pasuje, ale bojowy mnich, władca przypływów? FTW!

Widać, że Gameforge nawet nad nazwami SP6 nie popracowali . :)

Kolejna sprawa, teraz chodzi o zwiadowce. Ma on skill niewidzialności i każdy jego następny atak jest silniejszy, to wyobraźcie sobie zwiadowce 70lv na niewitce vs. crus 69 i przecież jak zwiadowca go zacznie napierdzielać, to wiadomo, że crus padnie jak pies . I TO Z SAMYCH HITÓW!

I ten wygląd bleee, najgorszy wygląd ma chyba według mnie Mag, ogólnie lubię te 1-5SP Maga, ale tą 6 zjebali totalnie!

Tyle w temacie ;>

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

No tak, sam nie wyraziłem opinii.

SP6 według mnie ma dobre skille, lecz nietrafny wygląd.

Od SP5 idzie coraz gorzej, no ale to nie wina Gameforge, tylko Entwell'a.

Nazwy mi nie przeszkadzają. Na świętego maga mówię "holly", to dlaczego władcę przypływów nie mogę nazywać "posejdon"?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nawet fajnie to wygląda . Skiny są bardzo ładnie zrobione skille tez niczego sobie :) Narazie mogę to Sp tylko obejrzeć na filmach :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Znaczy tak o sp łucznika mi się podoba ten skill na niewidkę jest świetny dla nas łuczników nie dla innych całe forum nostale o tym huczy dlaczego dlaczego ... tej nie nie niewidzialności nie powino być na błyskawicznej tak samo jak u chyba sinów ale jak dla mnie było to trafne ;) co do skinów postaci są one beznadziejne chociaż nie wiem co wy macie do tego xdd mag mi się podoba reszta do dupy nazwy tak samo nie trafne ale wiecie i tak gracze wymyślą inne nazwy jeśli tamte były do dupy lub je po prostu streszczą

Opublikowano

Niewiem czy wiecie ale sp lucznika jest bugniete ;) Nie ma 2 bufow i jedengo debufa :> Wgl ostanio czuje sie jak by moja postac lucznika byla bugniete bo wale po 3k zamiast po 20 jak zawsze xDD (na glacy )

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Battle Monk = Bojowy Mnich

Jak chcieliście to inaczej przetłumaczyć? W dodatku jest taka sama jak na SE (chyba). BM moim zdaniem najlepiej wygląda i ma najfajniejsze skille. Przypomina mi wojownika z Sholin te a głównie te wielkie kule. Jego broń kocha, super wygląda a ulcik miodnie wygląda ogólnie ma moim zdaniem najfajniejsze skile. W dodatku może być tankiem lub DD

Haw Hunter zmienili na Scout = Zwiadowca

To mi też pasuje, HH przypomina zwiadowce. Ale jego wygląd mi się nie podoba, szczególnie chłopka. I wydaje mi się że jego DMG jest spore, ponieważ miałem reski 80% na wodę i jakiś Scout +11 broń +6 uderzył mnie z takiego orła spadającego czy coś w tym stylu 12k bez crita.

Posejdon Tide Lord = Władce przypływów

I znów nazwa się zgadza ale wole Posejdon, posejdon był władcą wód i przypływów.... Ale jego wygląd to jakaś porażka, jakiś jedno rożec, który krzywo stoi z Wielorybem jako Ulcik. Wydaje mi się że jest to postać supportująca.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Battle Monk = Bojowy Mnich

Jak chcieliście to inaczej przetłumaczyć? W dodatku jest taka sama jak na SE (chyba). BM moim zdaniem najlepiej wygląda i ma najfajniejsze skille. Przypomina mi wojownika z Sholin te a głównie te wielkie kule. Jego broń kocha, super wygląda a ulcik miodnie wygląda ogólnie ma moim zdaniem najfajniejsze skile. W dodatku może być tankiem lub DD

Haw Hunter zmienili na Scout = Zwiadowca

To mi też pasuje, HH przypomina zwiadowce. Ale jego wygląd mi się nie podoba, szczególnie chłopka. I wydaje mi się że jego DMG jest spore, ponieważ miałem reski 80% na wodę i jakiś Scout +11 broń +6 uderzył mnie z takiego orła spadającego czy coś w tym stylu 12k bez crita.

Posejdon Tide Lord = Władce przypływów

I znów nazwa się zgadza ale wole Posejdon, posejdon był władcą wód i przypływów.... Ale jego wygląd to jakaś porażka, jakiś jedno rożec, który krzywo stoi z Wielorybem jako Ulcik. Wydaje mi się że jest to postać supportująca.

Idź na boarda powiedzieć, że temat z prywatnym serwerem znikł.

Mogli inaczej dać nazwę, przekształcić ją.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ok. To ja też się wypowiem.

Bojowy mnich - No całkiem spoko. Fajny wygląd, spoko skille, chyba najlepszy ze wszystkich, ale buffy zrypali. Wygląda jakby to był blade CTRL + C / CTRL + V

Zwiadowca - Liczyłem na więcej. Mieli duże pole do popisu ze skillami, a tak naprawdę spaprali robotę. Wygląd najlepszy ze wszystkich, ale moim zdaniem tylko to ma ta sp...

Władca Przepływów - Debilny wygląd -.- To samo co Zwiadowca. Mogli się popisać, a tak naprawdę zrypali go na całej linii. Jakiś dziadowski wieloryb, no błagam... Faktycznie, mogli go nazwać po prostu Posejdon. Zmieniłbym większość skili, a już w szczególności ten byle jaki wir. Grałem nim trochę w tej cp i nie zbyt przyjemnie się gra.

Co do poprawy?
BM - Buffy. Reszta obleci.

ZW - Chyba wszystkie skille. Postać ma duży potencjał, ale nie jest on rozwinięty. Reszta obleci.

WP - Na pewno powinni zmienić ten wygląd .-. Jak sie patrzy na ten róg to ręce opadają. Niektóre skille też do poprawki tak jak ten wieloryb i wir. Wieloryba na jakiś fajny wodny atak, a wir na wodną trąbę. Nazwa niech już zostanie, ale na resztę powinni dać jakąś aktualizacje.

Dzięki za przeczytanie :)

Opublikowano

Ok. To ja też się wypowiem.

Bojowy mnich - No całkiem spoko. Fajny wygląd, spoko skille, chyba najlepszy ze wszystkich, ale buffy zrypali. Wygląda jakby to był blade CTRL + C / CTRL + V

Zwiadowca - Liczyłem na więcej. Mieli duże pole do popisu ze skillami, a tak naprawdę spaprali robotę. Wygląd najlepszy ze wszystkich, ale moim zdaniem tylko to ma ta sp...

Władca Przepływów - Debilny wygląd -.- To samo co Zwiadowca. Mogli się popisać, a tak naprawdę zrypali go na całej linii. Jakiś dziadowski wieloryb, no błagam... Faktycznie, mogli go nazwać po prostu Posejdon. Zmieniłbym większość skili, a już w szczególności ten byle jaki wir. Grałem nim trochę w tej cp i nie zbyt przyjemnie się gra.

Co do poprawy?

BM - Buffy. Reszta obleci.

ZW - Chyba wszystkie skille. Postać ma duży potencjał, ale nie jest on rozwinięty. Reszta obleci.

WP - Na pewno powinni zmienić ten wygląd .-. Jak sie patrzy na ten róg to ręce opadają. Niektóre skille też do poprawki tak jak ten wieloryb i wir. Wieloryba na jakiś fajny wodny atak, a wir na wodną trąbę. Nazwa niech już zostanie, ale na resztę powinni dać jakąś aktualizacje.

Dzięki za przeczytanie :)

Ale oni nic oprócz zmiany nazwy nie mogą zrobić.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Według mnie, skille są bardzo dobre i baaaaardzo ładnie wyglądają. Podoba mi się system namierzania w niektórych skillach :).

Jednakże wygląd kart jest fatalny (no może łucznika jeszcze jest w miare OK).

Opublikowano

Tak jak zielak kilka postow wyzej cs jest dobry ale trzeba miec mase potow na mane!

Jezeli chodzi o sp6 to mam je +5 <3

Oczywiscie gram lucznikiem i to sp sprawuje sie ciekawie w pvp chetnie biore pvp w nim niestety duzo ludzi ma resy na wode i to duze :/ jezeli chodzi o sp wody wybralbym zdecydowanie rengera lecz tu kolejny dylemat sp6 ma zajebi**y zasieg :) osobiscie man rengera +10 i wybieram te sp na zmiane czesto zalezyto od przeciwnika

Poza pvP

Podoba mi sie wyglad sp lucznika/maga poniewaz woja wyglada niezbyt ladnie :)

Ma ciekawe skille (lucznik) np.latanie orla nad ofiara fajnie to wyglada

Tyle :D

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Widzialem walke ranger +14 vs zwiadowca +13, ranger o 3lv wiekszy i powiem wam, ze zwiadowca cisnie jedynie na combo. Jezeli nie wejdzie, pozamiatane. Od samego poczatku mialem zly przejaw do tej sp, jeszcze przed wprowadzeniem, ale teraz jak na to spojrze to smialo moge powiedziec, ze jest na rowni z rangerem, a troszke gorszy niz cs.

Opublikowano

Według mnie okropnie zepsuli sp łucznika- nie ma właściwie obszarówek (co daje obszarówka w linii?). Jest dużo non-targetów przez co ciężej jest coś ubić. Strasznie dużo żre many. Skill combo (te 6 combo) to koszt ok. 1,5k many.. Ma wiele bugów, nie działają niektóre buffy, które mogłyby znacznie pomóc chociażby w PvP. Zwiadowca to jedna wielka porażka.. Natomiast Posejdon oraz Mnich to świetne sp. Ciekawe buffy, wygląd. Mają również efekty wizualne buffów, których brak u Zwiadowcy. Mają świetne skille, prawie same obszarówki.. Voke Posejdona jest znakomite. Niedługo Posejdon będzie ważniejszy niż warek :D.

Ogólnie nad Zwiadowcą mogli się bardziej postarać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...