Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Server mt2

wzorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie a wiec chcialbym was poprosic o pomoc. Dzis wbilem na pewien server mt2 i pusto ani 1 GM kazdy cisnie na jakim hacku chce i zobaczylem kolesia ze zlamal haslo i wogole passy do mysql i obsluguje serwer zapomoca GameMaster Panel by bambusek II

i zapytalem sie go czy mi tez moze podac te all passy to powiedzal ze na servie prawie niema zabezpieczen wiec postanowilem sam wlamac do mysql. Ale niewyszlo mi poniewaz niewiem jak mam wydobyc hasło, szukalem w google ale tam jest tylko jak rozszyfrowac zaszyfrowane hasło na " *125125asf3452f4r24t24" ale tu jest 1 pytanie skad wziasc wgl. nawet takie zaszyfrowane hasło. Do tej pory udalo mi sie rozszyfrowac tylko : Login, Ip hostera, i brakuje hasła!!!!. a wiec prosze o jakis [TuT] lub odrazu wytlumaczenie skad wziasc tak owe (zaszyfrowane lub nie) hasło, z gory dzieki za pomoc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...