Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code na Allegro

skolima5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam kupić na oficjalnej stronie minecraft'a :) Kupując na tego typu stronach jesteś narażony na m.i. oszustwo albo nawet zablokowanie konto przez Mojang. Ale w sumie... jeżeli znajdziesz konto za 5zł co nie jest "dość dużym wydatkiem" możesz spróbować ;) Ale myślę ,iż cena 100zł to raczej nie oszustwo, bo właśnie po tyle chodzi "nasza" gra. Jeżeli masz kupić już za tą 100-120 zł kup na oryginalnej stronie gry i o nic się nie martw :P

Opublikowano

Lepiej nie kupuj na allegro. Co prawda jeśli cię oszukają i masz na to dowody to masz jakieś 50-70% szans na odzyskanie hajsu.

Ja już z allegro nie korzystam odkąd jestem w plecy jakieś 400zł? za jeb*ną kartę graficzną, która tak naprawdę nie istniała :) Lepiej kupić z oficjalnej stronki minecraft.net, albo po znajomości lub jak są jakieś promocje w sklepach internetowych np. muve itd.

Opublikowano

Yyy... Na minecraft.net też kosztuje około 100zł, więc będzie bezpieczniej kupić na minecraft.net!

FUCKING LOGIC

Daj lajka. Miłego dnia

Opublikowano

Patrz na ceny ... wydaje mi sie to uczciwy czlowiek bo duzo osob od niego kupuje ...
zobacz tez pozytywne komentarze i komentarze z aukcji jezeli nie ma negatywa mozesz normalnie kupic bez obaw ,,.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Patrz na oceny kolesia, jak ma same plusy (minimum 70 pozytywnych komentarzy i 2-3 negatywne) to w ślepo takiemu można wierzyć

CreeperCraft

TYP: Survival+Frakcje

Sloty: 40

IP: s136.csrv.pl:26715

Opublikowano

Ja kupiłem, Też na allegro w listopadzie giftcode ;3 i mam do teraz. I chyba u tego samego użytkownika ;) Nie bój się, Szansa oszustwa jest równa prawie 0 ;)

Opublikowano

Lepiej na oficjalnej stronie kupić mój kumpel kupił przez allegro gifta i zablokowali mu konto po tygodniu z powodu kupna u nieznanego źródła.

Opublikowano

Lepiej na oficjalnej stronie kupić mój kumpel kupił przez allegro gifta i zablokowali mu konto po tygodniu z powodu kupna u nieznanego źródła.

Jak się kupuję za 5zł dostaję się kradzione multikonto które działa miesiąc, Bo przeważnie mojang je likwiduję przez to że są z skradzionych kart itp.

Opublikowano

Temat do zamknięcia, Gift Code kupiony na allegro, na szczęście bez żadnych problemów :D

zamknijcie bo robi sie spam
1367580920-U384748.png
Opublikowano

Lepiej kup na minecraft.net tam przynajmniej masz pewność że nie zostaniesz oszukany

Ja za ok. 15 dni kupuje premke i nawet nie myślę o kupnie na allegro! ;-)

8wlpa9.jpg

Opublikowano

Koleś już kupił gift code na allegro czemu piszecie ??

@ Topic-Anty warn

Ja bym kupił na minecraft.net masz pewność.Jeśli niema dla ciebie dostępnej metody płatności to poproś kogoś dorosłego/kogoś ze znajomych.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...