Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlueLineM2 [Hamachi]

Shojacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zachecam do pobrania Patchera. Zostal dodany system zabojstw i tabela bonusow :)

po użyciu patchera nie moge odpalić metka.. wyślij mi rooty

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Siemanko , Serwer naprawde godny polecenia ,zapowiada sie na dluuugasne dni

Serdecznie Zapraszam latwo sie wszystko robi ,a dministracja się nie obija i wszystko poprawia Pozdro dla nich ;)

Edit : jak by ktos potrzebowal linki to wszystkie sa na stronie wiec nie spamujcie :)

Edit TeamSpeak3 serwerowy IP: Brave-center.pl

Opublikowano

Serwer on Okolo. 8/9 Serdecznie Zapraszamy

Edit 8;17 Server Onn No to gramy :D

Edit Bony dzialaja juz poprawnie

Edit Nowe Sieci Hmachi dorobione

ID Sieci :

BlueLineM2/12

BlueLineM2/13

BlueLineM2/14

BlueLineM2/15

BlueLineM2/16

itd az do 40 --> BlueLineM2/40

HASLO do scieci 123

Na stronie GŁ jest link do latki ( wymagane ,zeby widziec poprawnie lvle itemkow ) do wieczora wszystkie poprawki bd dodane do Patchera ..

Opublikowano

Najlepszy Server na świecie w lipcu dedyk i tak ma być POLECAM TYLKO TAK DALEJ !!!!

serwer glupi nic nie opisane . Wszedlem ... Nikt prawie nie gral to poszedlem nie polecam wam serwera; > PS : Jesli chcecie zagrać na dobrym serwie to poczekajcie 2 - 3 tyg ;> a zobaczycie cudo.

Umiesz lepiej to sam zrób gimbusku nie robimy tego dla siebie tylko dla graczy jest właśnie 20 osób na servie i się cieszą grom

Opublikowano

Po 1 graczy jest od sr od 20 do 24

Po 2 sato Beta testy i serwer jest edytowany

po 3 wystartowal tylko po to ,zeby wylapac bugi i na oficialu nie bylo problemow

po 4 jesli Ci sie nie podoba to idz rob ten swoj "serwerek" i nie spamuj

Pozdro [HA]Admin

Opublikowano

Czarny - Dlaczego serwer OFF ? Już jakieś 2h może 3 nwm

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Sorki nie bylo mnie juz jestem zaraz sprawdze co sie dzialo wczesnie byly DDosy wiec wywalalo czasem serwer

a zaraz sprwdze i dam edita :D

Edit : Wyglda na to ,ze sewer chwilowo off nie mam jak odpalic bo chyba zamknol maszyne zaraz cos wykminie dajcie chwilke :D

EDIT: Serwer juz Onn

Juz nie bd wywalalo serwera zapraszam do gry

Opublikowano

Nic, tylko czekać na start Official'a :3

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Sorki ,ze tak dlugo czekacie , zostal naprawiony helm na 100lv i dodane kolejne bizu na 150lv z naprawde mocnymi bonami ^^ jakimi?? dowiecie sie jak ulepszycie :)

W zwiazku z tym ,ze niektore osoby maja problemy z clientem przez te latki zostanie zuplaudowany najnowszy client z wszystkimi nowosciami , oraz wszystkie nowosci bd mozna patchowac Patcherem z naszej strony ;)

Dodatkowo zmienilismy :

- Wyglad zbrojek

- zostalo naprawione swiecenie itemow

- Nowe Efekty skili ( ktorych chyba nikt z was nie widzial)

- w zwiazku z tym ,ze EQ na 150lv ma bardzo mocne bonyn zostaly zrobione 2x tarcze z Bonami nno , odp sura/szaman po 50% i kolejna tarcza to samo tylko ,ze woj/ninja

- A co do Petow to jeszcze nie wiem czy bd w Shopie czy bd dropic z 3/4 bosow ktore bd sie respic co ok. 4/5min gdzies w M1

Wiecej inf juz niebawe :)

Takie 2 ss'y skili

00343627929323542150.jpg

54668344830544545910.jpg

[HA]Admin

Opublikowano

MetoF to nie jest prezentacja , a jakis moderator przerbil nazwe tematu bo byla BlueLineM2 ( beta testy) serwer jest nadal edytowany wiec nie wiem czemu piszesz takie tematy bez sensu i czytaj zanim cos napiszesz bo na pierwszej stronie wyraznie jest napisane

"Uwaga!

W godzinach 15:55 zostanie otworzony server na "Beta Testy" więc zapraszamy. Nie podam Ss'ów handlarzy, ponieważ mogą ulec jeszcze zmianie --@@Generatora nie ma więc nie zrobię w nim tak btw. dla modów@@--. Zapraszamy :]"

I nigdzie nie jest napisane ze serwer wystartowal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...