Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Penta Kill Syndra <3

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem kiedyś, że zaczynam grę teraz już myślę, że Syndre ogarniam na 100 proc. :)

g1f.png

Nałuczysz mie grac? Prosze naucz mnie robic penthe!

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

nie ogarniasz tej syndry.. , ty myślisz że ogarniasz.. to po 1.

Po 2. beznadziejna farma .. co ty robisz na lini ?! 117 minionsów bodajże w 10 minut przelatuje.. , a może syndrą grasz na dżungli?

Po 3. słaby build..

Po 4. graj aż nauczyć się grać..

Po 5 . Zły dział , już dzwonie do moderatora aby cie zbanował

Po 6. Vanosh cie nie chce zbanować bo chce ci dać 2 szanse

Po 7. Usuń zdjęcie z avatara bo mi się nie podoba

Po 8. nie długo wakacje gdzie wyjeżdzasz?

Po 9. Przestance dzecj tlolowac bo mi se nedobze lobi

Opublikowano

Kurwa 25 minuta team fight i mam bić miniony ? Syndra na jungli ... Brawo widzę, że ogarniasz ... Bulida to nawet nie miałem w półowie zrobionego więc nie rozumiem o co wam chodzi jak mówisz, że nie ogarniam to zagraj Syndrą zrób Penta tyle z mojej strony.
@Up chuj Cię obchodzi moje zdjęcie profilowe ? Boli Cię to że ja mam a ty boisz się pokazać ryja ?

Opublikowano

Zrobiłeś pentę, fajnie. No i co?

Co mnie obchodzi, że ''ogarniasz syndrę w 100%''

Zapraszam 1vs1, syndra vs syndra i zobaczymy jak ogarniasz...

Opublikowano

Zrobiłeś pentę, fajnie. No i co?

Co mnie obchodzi, że ''ogarniasz syndrę w 100%''

Zapraszam 1vs1, syndra vs syndra i zobaczymy jak ogarniasz...

ogarnij twarz i zauważ, że nie gra całe życie w LOLa a niedawno zaczął. a jak cie nie obchodzi to nie pisz.

ludzie, do 30lvla normale to wiecie, a siedzicie w bronsie 5 i szkoda wam że gość robi pente :<

gradki PIĘĆ TRUPÓW

Hejo

Opublikowano

ogarnij twarz i zauważ, że nie gra całe życie w LOLa a niedawno zaczął. a jak cie nie obchodzi to nie pisz.

ludzie, do 30lvla normale to wiecie, a siedzicie w bronsie 5 i szkoda wam że gość robi pente :<

gradki PIĘĆ TRUPÓW

Czy jeśli zrobię pentę, to mam ją wrzucac na forum..?

Rozumiem, on ma 23 lv, chce się pochwalic, ale no kurde.. Jeśli mówi, że ''ogarnia syndrę w 100%'' to jest śmieszny. Syndra to jedna z najtrudniejszych championów na dzisiejszą metę, a po jednej pencie nie ogarnia się jej..

PS. Pozdro dla Ciebie za polecanie Ryze na topa ;**

http://www.mpcforum.pl/topic/966937-pytanie-jakie-postacie-warto-sobie-mainowac/?p=7704792

Opublikowano

hehe Dlatego się "chwale" bo to moja pierwsze penta jeszcze jak mówisz najtrudniejszą postacią to wiesz :D

Opublikowano

Czy jeśli zrobię pentę, to mam ją wrzucac na forum..?

Rozumiem, on ma 23 lv, chce się pochwalic, ale no kurde.. Jeśli mówi, że ''ogarnia syndrę w 100%'' to jest śmieszny. Syndra to jedna z najtrudniejszych championów na dzisiejszą metę, a po jednej pencie nie ogarnia się jej..

PS. Pozdro dla Ciebie za polecanie Ryze na topa ;**

http://www.mpcforum.pl/topic/966937-pytanie-jakie-postacie-warto-sobie-mainowac/?p=7704792

Szkoda że Ryze to obecnie jeden z mocniejszych picków na topa, na midzie jest zbyt łatwy do skontrowania, mózg włącz typie i pooglądaj trochę turniejów.

co do tematu, to gratuluję.

Opublikowano

Chyba w twoim srebrze

@up

Weź nawet nie żartuj.Na turnieju 100 farmy nie całe w 25 minucie?

Huh, twierdzisz że jestem ze srebra na jakiej podstawie? Bo teraz cb nie rozumiem.

Low build - kto składa wote 1 na syndrze..

Low farm, wiadome

Maxowanie skilli - w - dmg, ale dużo łatwiej jest pokować z q+e, mega dystans, natychmiastowy dmg + stun i mały cd na stuna.

Tu masz nawet poradniczek od gracza do którego ci daleko jeżeli chodzi o maksowanie skilli:

http://www.lolking.net/guides/37325

League of Legends

Opublikowano

Huh, twierdzisz że jestem ze srebra na jakiej podstawie? Bo teraz cb nie rozumiem.

Low build - kto składa wote 1 na syndrze..

Low farm, wiadome

Maxowanie skilli - w - dmg, ale dużo łatwiej jest pokować z q+e, mega dystans, natychmiastowy dmg + stun i mały cd na stuna.

Tu masz nawet poradniczek od gracza do którego ci daleko jeżeli chodzi o maksowanie skilli:

http://www.lolking.net/guides/37325

patrz, a tu masz build tego poradnika wyżej z lolkinga:

http://www.lolking.net/guides/48937

maxowanie skilli troszku inne, nie sądzisz?

Gratki za pente, ale build i farma słabo :(

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

To full bulid z jakim zkończyłem grę więc nie pierdolcie że bulid jest do dupy -.-

siq.png

O to chodzi ,że ten build jest właśnie do dupy xD

Prawidłowy build syndry powinien wyglądać mniej więcej o tak : Buty na penetracje , Grail , zhonya , rabadon , void staff , deathfire grasp

Opublikowano

Gram takim bulidem jakim mi pasuje nie dodałem ss żebyście mi doradzali jaki bulid bo nim mi się gra lepiej niż tym co podałeś w poradniku(tak tamtym bulidem grałem) a maxowałem W zamiast E bo się zagadałem z kolega na ts

Opublikowano

Ta chyba w twojej platynce nabitej na bolu pokaż co potrafisz bez bol'a.

Wole siedzieć w platynie nabitej przez bola niż w drewnie i grać z tobą.

Maxowałeś w zamiast e bo się zagadałeś z kolegą? O to chodzi ,że na syndrze właśnie się maxuje w zamiast e...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...