Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z odpaleniem plików serwerowych pomocy ;_;

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak że pobieram ciągle nowe pliki serwerowe i za każdym razem jest ten sam błąd wkleje poniżej zdjęcie bede wdzieczny za jaką kolwiek pomoc w tym temacie z góry dzięki

post-683667-0-25070200-1372252051.png

sephirothsigbychetq5.jpg

Opublikowano

Człowieku, przecież pliki serwerowe to wirtualna maszyna tzn. system je obsługujący FreeBSD trzeba zvirutalizować, to masz plik który masz zvirutalizować.

Programem do tego przeznaczonym, mam dwie propozycje:

- VirtualBox

- Microsoft Virtual PC

Gratis masz ode mnie linka z poradnikiem jak serwer zrobić, bo pewnie zaraz nas zasypiesz pytaniami:

27yww1c.jpg

Opublikowano

Człowieku, przecież pliki serwerowe to wirtualna maszyna tzn. system je obsługujący FreeBSD trzeba zvirutalizować, to masz plik który masz zvirutalizować.

Programem do tego przeznaczonym, mam dwie propozycje:

- VirtualBox

- Microsoft Virtual PC

Gratis masz ode mnie linka z poradnikiem jak serwer zrobić, bo pewnie zaraz nas zasypiesz pytaniami:

Spokojnie nie denerwuj się. :P

A co do tematu... Tak jak już mówili poprzednicy... Musisz otworzyć programem VirtualBox lub VirtualPC. Przed włączeniem plików pamiętaj żeby zmienić w ustawieniach kartę sieciową. Do hamachi jest w nazwie coś z "hamachi interface" a do no-hamachi jest po protu Twoja karta sieciowa.

xpt3.png :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...