Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak grafiki 3D

specnaz.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niedawno spaliła się moja karta graficzna, więc dałem do naprawy. Pan w naprawie włożył jakąś inną kartę graficzną i powiedział, że większosć gier nie będzie chodzić. Tak jak powiedział tak jest. Prawie każda gra mi nie chodzi. Przeczytałem na internecie, że może brakuje sterowników. Szukałem parametrów swojej karty graficznej lecz nigdzie nie mogę znaleśc jak moja karta graficzna się nazywa. Patrzałem w Właściwości-->Ustawienia-->Zaawansowane-->Karta i w typie karty, nazwie piszę mi "niedostępne". Patrzałem także przez komende dxdiag, zakładka Ekran i również nic nie pisze tam o mojej karcie, wszędzie jest n/d tylko w głównym sterowniku jest vga.dll. Obczajałem w EVEREST i również nic nie ma o karcie. Jak mogę sprawdzić nazwę karty i da radę jeśli znalazłbym sterowniki do tej karty zeby mi grychodziły? Pozdrawiam. Mam (Windows XP)

Opublikowano

Spróbuj w CCleaner na górze pisze jaki system operacyjny, jaki masz procek, ile masz RAM'U i jaką kartę graficzną masz.

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

W programie Everest zobacz. A patrzyłeś do obudowy czy ta karta tam wogóle tam jest? xD

-------------------------

50 POST

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Ahhhhh... nic nie ma :( Czyli jeśli nie mam karty graficznej to jedyna opcja to, że trzeba zakupić nową, żeby pograć ?

Jeśli nie masz karty graficznej to owszem trzeba kupić nową.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Raczej nie uruchomisz żadnej gry bez karty graficznej, ja takowej gry nie znam.

"Brotherhood of metal"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...