Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.5.2] Pliki serwerowe FreeBuild by MCdeCrasher!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej...

Jestem bardzo ciekawy,jak zrobiłeś ta Siekere Vipa,czyli ten opis "Dziekujemy za kupienie VIP'a" i "Siekiera VIP'a"

I Jagbys mogl powiedziec,jak zrobiłeś to na kolorowo? :-) + za paczuszke , polecam

Tajemnica zawodowa, wyślę ci sposób na PW :)

Brakuje Mi Tu Pluginu CreativeControl A Pozatym Wszystko OK Masz LIKE

Coś się zobaczy ;).

dz ale i tak survival najlepszy ;D

Każdy ma swoje gusta :D

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

A kiedy wypuścisz pełną wersję ? :)

Zapewne za tydzień / dwa gdy wrócę do domu i mojego komputera ;).

@ref

381911453317091771709.png
by ja.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W wersji 0.3 co chwila włącza się online mode :(

@edit

w 0.2 też wyłanczam w tym proporties czy jakoś tak odpalam serwer i włącza się true o co kaman??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pluginy bardzo fajne, estetycznie zrobione, do tego unikalne pluginy, super! ;)
Szkoda, że nie updatujesz już plików.

Pozdrawiam,

Karol.

Opublikowano

Siemka słuchaj pobrałem paczkę i nie mogę wejśc na serwer, wyskakuje napis. : Logowanie nie powiodło się:Bad login

Dlaczego.? :C

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajna Paczka, ale jest Plugin Plotme?

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Elo jaka jest permisja na craftowanie tych jetpacków sotrka za lekki odkop ale to bardzo ważne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam mały problem, jestem trochę zielony w tematyce konfiguracji serwerowej, chciałbym zapytać dlaczego jak zmienię online mode=true na false i uruchomię serwer, gdy wszystko się już załaduje ten online mode przeskakuje spowrotem na =true ?? trochę dziwna sprawa, czym to może być spowodowane ? jak temu zaradzić ? paczka zapowiada się fajnie a chciałbym zaznać małego smaczku z gry na owej paczce ;)

@Edit

Dodam również, że korzystam z launchera by zyczu ;) jeszcze spróbuję normalnie a jeżeli zadziała zaraz wstawię edit ^^

@@Edit

Oczywiście to był mój błąd bo jakże by inaczej mogło być ! ^^ Pliczki kozaczek ;) z pełnym zadowoleniem mogę polecić wszystkim, którzy mają jeszcze jakiekolwiek wątpliwości :)

Czekamy na pełną wersję ^^

@@@Edit

Hmm tak przemyślałem sytuację i to i tak troszkę niezbyt dobrze, bo mam premium to normalnie śmigam, ale na serwer musi wbić też mój kumpel, a nie posiada oryginalnego mc tylko śmiga na piracie ^^ Więc dalej utrzymuję pytanie - Co zrobić, żeby w server.proporties nie zmieniało mi się false spowrotem na true ? :)

Co do trzeciego edita zgraj Mineshafter albo jakoś tak ale raczej to sie nazywa Mineshafter

A co do plików są epickie i mam pytanko ILE RAM zżerają  te pluginiaczki ?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...