Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy może mi ktoś z teamu dać bana na IP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chcę z własnej woli dostać bana na IP, chcę coś przetestować, to moje pierwsze konto na MPC więc zrobię tak jak z innymi portalami, czy ktoś z teamu MPC może mi dać z własnej woli bana na IP na ten komp? Czy to raczej nie jest możliwe ;,? Po prostu przerzucam się na innego kompa, a to konto mi nie pasuje, nazwa użytkownika itp.. i chcę dostać bana na IP, następnie iść na mojego nowego laptopa którego dostałam w prezencie i zrobić nowe konto., IP mam to samo na wszystkich kompach/laptopach w domu, więc to nie jest IP na jeden komp.

c7onn.png

Opublikowano

Ale konto nie robisz na komputer tylko do siebie możesz mieć 100 komputerów ale ty jesteś jeden i możesz mieć tylko jedno konto.

Regmannn

Opublikowano

Mam konto, założyłam 2 lata temu powiedzmy, nazwa jest mega dziecinna, itp (to jest tylko przykład) I ma złą reputację ._. chcę założyć nowe .-. Nie da sie nic zrobic?..

@UP tak moderatorze, daj mu słownik, może przestanie pisać jak 5 letnie dziecko -.-

c7onn.png

Opublikowano

Mam konto, założyłam 2 lata temu powiedzmy, nazwa jest mega dziecinna, itp (to jest tylko przykład) I ma złą reputację ._. chcę założyć nowe .-. Nie da sie nic zrobic?..

@UP tak moderatorze, daj mu słownik, może przestanie pisać jak 5 letnie dziecko -.-

bende pisal jak bende chcial bo to juz nie jest moj jezyk i nie mieszkam w polsce i sram na was

Jesli ktos tu ma 5 lat to tlyko ty bo powinienes wiedziec ze jak zbanuja ci IP to w ogole nie wejdziesz na mpc ze swojego domu

zakladaj nowe i nie pierdol

pisze poprawnie po Polsku ,

Opublikowano

@UP Weź się uspokój, nie można mieć 2 kont -.- Chcę bana na IP, a srać to sobie możesz na siebie, mało mnie twoje zdanie obchodzi. A ty może i nie masz 5 lat ale tak piszesz. "zrub" "bende" "tlyko" ja nie mogę. Wypad! -.- Bo mnie w oczy razisz.

Czekam na odp Któregoś z modów :P I dziękuje Regman za odp.

@EDIT : Ale ja chcę bana na IP i nie zmienię zdania, jak tak, to bd trollować aż go uzyskam swoją pracą, chcę tego walonego bana. A to czemu to CIEBIE nie powinno obchodzić.

c7onn.png

Opublikowano

Ale da mi na IP? :D Mogę napisać wszystko, jestem mega zdesperowana na tego bana i MUUUSZĘĘĘ(!) go dostać, mogę podkurzyć cały team :P mam czas.

c7onn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...