Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie macie zachowanie . ?

LikeYou

Jakie macie zachowanie..  

200 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie macie zachowanie.??

• Wzorowe.. ;) (6)
      30
    • Bardzo Dobre.. ; > (5)
      47
    • Dobre. ;P (4)
      58
    • Poprawne.. ;D (3)
      29
    • Nieodpowiednie.. :D (2)
      20
    • Naganne. ;P (1)
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wzorowe, chociaż raz uderzyłam kolegę tablicą i pani mia chciała dać tylko bardzo dobre - skandal.

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Bardzo dobre ;) Nieusprawiedliwienia to mi mama na wywiadówce usprawiedliwia, a jak nie to przynoszę kartkę z prośbą o usprawiedliwienie wszystkich nieusprawiedliwionych :P

w gimnazjum też tak robiłem, niestety teraz to już nie działa :(

przy 20-25 godzinach nieusprawiedliwonych mam zachowanie dobre:)

tylko ja chodzę do takiej pojeb*** szkoły gdzie naganne jest już od 16 godzin nieusprawiedliwionych ? -.-

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Poprawne za nieusprawiedliwione godziny :P.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Bardzo Dobre :P I to nie w dodatku za konkursy.

Zanim sobie zrobiłem wakacje, to mi powiedziano, że bardzo dobre z szansą na wzrowe. Nie ma to jak dostać takie zachowanie za uciekanie, nieobecności i urwanie drzwi o.O

U nas z tymi drzwiami to codzienność, mogę dodać też i to nie jest pochwała ,że u nas w szkole dali zakaz na wychodzenie "na pole" powód jest jeden tutaj zacytuję: "Rzucanie kamieniami w inne osoby" xD

Opublikowano

Bardzo dobre za nic :D Zawsze mam taką ocenę, nigdy nie miałem poniżej bardzo dobrego <3 W następnym roku zrobię sobie wzorowe :ninja: Ale trzeba na razie odpocząć po nauce B)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Poprawne zachowanie. Byłoby wyżej, ale miałem aferę z poniżaniem nauczyciela i rada pedagogiczna zaproponowała mi zachowanie poprawne.

Poniżanie nauczyciela? Chłopie, jak sobie nie zasłużył to może trochę szacunku. Jak 10 lat temu byłem w 2 gim. to miałem wzorowe, tak samo w 3. Przez wszystkie klasy wzorowe ( oprócz 1 i 3 podst. , wtedy to zamiast nauki liczyli się tylko koledzy i rozrabianie - piękne czasy :rolleyes: )

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...