Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uważacie..

LikeYou

Jak uważacie..  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy rurki to spodnie dla peda?ów .??

• Tak.
      47
    • Niee..
      15
    • Rurki s? Zajebiste
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rurki to spodnie normalne jak każde!!!

Ci co mówią że dla pedałów to niech się nie odzywają bo to są normalne spodnie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Rurki to spodnie normalne jak każde!!!

Ci co mówią że dla pedałów to niech się nie odzywają bo to są normalne spodnie

No nie wiem czy kolorowe, bardzo ciasne spodnie sa normalne

Opublikowano

No nie wiem czy kolorowe, bardzo ciasne spodnie sa normalne

Myślisz, że ktokolwiek nosiłby je gdyby powodowały dyskomfort?

Wiem, że w życiu tego nie założycie ale macie o tych spodniach błędne pojęcie. Nie uciskają do bólu tylko przywierają do nogi, nie powodują impotencji, nie grzeją ani nie ściskają jąder.

O mój Boże! Jak mogę nie zgadzać się ze stereotypami ?!

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Wiem, że w życiu tego nie założycie ale macie o tych spodniach błędne pojęcie. Nie uciskają do bólu tylko przywierają do nogi, nie powodują impotencji, nie grzeją ani nie ściskają jąder.

Rozumiem ze nosisz rurki i ich będziesz bronić, spoko, masz prawo. Ale nie walcz z tym ze ludzie wierzą w stereotypy i kierują się nimi. Nie wygrasz.

Opublikowano

Mi się to nie podoba, uważam, że osoby, które to noszą są troche "spedalone". Takie jest moje zdanie, wynika to z moich obserwacji

Opublikowano

Rozumiem ze nosisz rurki i ich będziesz bronić, spoko, masz prawo. Ale nie walcz z tym ze ludzie wierzą w stereotypy i kierują się nimi. Nie wygrasz.

Nie noszę i zdaje sobie sprawę z tego co mówisz :)

Mi się to nie podoba, uważam, że osoby, które to noszą są troche "spedalone". Takie jest moje zdanie, wynika to z moich obserwacji

Skoro to tylko twoje zdanie to czemu negujesz to co mówią inni? (3 posty wyżej)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nie noszę i zdaje sobie sprawę z tego co mówisz :)

Ja tam w gruncie rzeczy nie mam nic do rurków bo wszystko jest dla ludzi, po prostu no nie wiem, mnie się nie podobają i w pewnym stopniu również ulegam stereotypom, bo często mówie ze rurki są dla pedałow i tak dalej. Ale po prostu.. należy pewne rzeczy akceptować.

Opublikowano

No i ku*wa znowu opinie w wiekszosci debili... Cisna w jaja? Kup spodnie z obnizonym krokiem (nie takim do kolan) Sam takie nosze. Czy cisna? Ani troche. Czasem mam problem przy sciagania, bo pieta nie chce przejsc. A jak ktos lubi szerokie spodnie to musi byc dresem? Myslicie Wy w ogole?

Opublikowano

Serio nie macie co robić? Spodnie to spodnie. Co pedalskiego jest w rurkach? Nosiliście je kiedyś? Rurki są wąskie w nogawkach , nie przy jajcach...

Opublikowano

Hm.... nic do tego w sumie nie mam ale nie popieram zbytnio łażenia w tym. Co innego sprawa z gejami...

2u40wi1.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem tak. Chłopaczki, bo chłopakami to bym ich nie nazwał ubierają się na Biebera: Vansy, rurki, jakaś modna bluza z kapturem (najczęściej różowa/fioletowa lub jakaś jaskrawa), full cap, grzyweczka. Dziewczyna do kogo by prędzej poszła do wystrojonego pedałka na Biebera, który jest chudy jak patyk czy do dobrze zbudowanago, który nie ma tak dużo kasy i nawet nie chce się nawet tak ubierać, bo np. woli założyć dresy? Oczywiście, że do pedałka.

Opublikowano

Ale wyglądają pedalsko

Dresy, dżinsy, skóry, t-shirty też.

Jeśli będziesz się z tym kłócił to sam sobie strzelasz w kolano. Stwierdzenie czy coś jest "pedalskie" to kwestia gustu i każdy ma swoje zdanie odnośnie wyglądu ubioru.

I nie mów mi, że to twoje zdanie bo jakby każdy wypisywał co mu ślina na język przyniesie to temat miałby 9000 stron, trzeba potrafić się wstrzymać.

Nie narzucaj nikomu swojego zdania bo nie masz takiego prawa.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Kolejny taki temat? -.-

Może i wyglądają pedalsko, ale co wam do tego? Ty nosisz dresy, on nosi rurki.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nieustający problem ''Rurki? Boże co za ped*#@~!'' - nie uważam aby to jak facet się ubiera miało świadczyć o tym jaką ma orientację seksualną, to skoro facet w rurkach to pedał, to może dziewczyna w dresach to lesbijka? Dla mnie to całe ''tępienie'' ludzi którzy noszą rurki jest śmieszne i żałosne. Nie pomyślałabym, że ludzie upadną tak nisko by oceniać po stylu ubierania się.

1372353983-U956368.png

Opublikowano

To jest tylko ubiór. Boże ten 21w. gdy ocenia się człowieka po tym co nosi. Nie znasz jego charakteru, to jak możesz stwierdzić, czy jest "pedałem"? Każdy nosi to co uważa, za stosowne, więc nie rozumiem, powodu robienia takich tematów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...