Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezent]Wyciek bazy danych PandoraMT2

‎‎

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra znalazłem pisze coś na zielono i co dalej z tym ? ;x

Po lewej stronie masz hasło i je wpisujesz?

//Prawej stronie!

00562609579392806401.png

Opublikowano

Kurde same małe lvl mi się trafiają a jak jest już jakiś większy to ma puste konto :P

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Widze na gorąco temat <3

Dobra...

Dam wam fory...

http://crackstation.net/

To odkoduje więcej haseł..

Ale tam nie wkleja sie loginów. ;]

osN9s9j.jpg - Jeżeli wiesz skąd to pochodzi, oznacza to że miałeś zajebiste dzieciństwo xD

Opublikowano

Powiem tylko.

1)Polske prawo mowi ze nie mozna udostepniac danych osob nawet jesli dzieje sie to w internecie wiec wlasciewie moga cie za to pozwac.

2)Wiekszkosc hasel nie jest kodowana na 123 wiec dekryptowanie zajmie po kilka tygodni.

3)Jesli chcesz sie odgrywac lub cos w tym stylu to nie na graczach.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Powiem tylko.

1)Polske prawo mowi ze nie mozna udostepniac danych osob nawet jesli dzieje sie to w internecie wiec wlasciewie moga cie za to pozwac.

2)Wiekszkosc hasel nie jest kodowana na 123 wiec dekryptowanie zajmie po kilka tygodni.

3)Jesli chcesz sie odgrywac lub cos w tym stylu to nie na graczach.

Oj... 1 hejter <3

A rozdawać navi na serwerach, to tez jest fair i legalne, sprawiedliwe dla innych?

ignorowanie zgłoszeń w supporcie itp?

Nie odgrywam sie, grałem tam pare mies. temu, ale jak zobaczyłem co tam się dzieje, podziękowałem..

O Olimpa z navi (miecz na 250), nie jest cięzko..

// A tą baze, sam otrzymałem pare tyg. temu.. Po znajomości ;]

osN9s9j.jpg - Jeżeli wiesz skąd to pochodzi, oznacza to że miałeś zajebiste dzieciństwo xD

Opublikowano

Oj... 1 hejter <3

A rozdawać navi na serwerach, to tez jest fair i legalne, sprawiedliwe dla innych?

ignorowanie zgłoszeń w supporcie itp?

Nie jestem hejterem mowie jak jest a jesli myslisz inaczej to twoje zdanie ale jesli znasz sie troche to wiesz ze tak jest, chodz po tym co piszesz to juz watpie,

A to nie jest moze mile z ich strony ale to ich serwer, ludzie widocznie sie nie ucza i graja tak czy inaczej wiec.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Servery prywatne same w sobie są nielegalne bo pliki są wykradzione... A Ty mówisz mi o bazie servera który nie ma Administracji... so nice

Opublikowano

Mam 231 ;) Dzieki stary, bedzie Cie za smsy opierdalać, dobra robota :D Jak masz wiecej to wrzucaj, leci limit lajków, gj.

xfbf.png

Jeżeli szukasz GM lub Grafika na swój serwer Metin2 to pisz smiało na pw.

Opublikowano

MPC nie popiera kradzieży i wszelkich rzeczy z tym związanych, czyli wyłudzanie danych dost. do konta jak i udostępnianiu ich.

Temat zamykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...