Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Lagi

MalineeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z metin2(Priv)

Chodzi o to ze mam lapka dobrego nawet dobre łącze i jak odpale 1 metina powiedzmy (DiamondMT2) to mi nic nie zacina 0 lagow ,

a jak odpale 2metiny z (diamondMT2) to juz mam lagi,

a jak odpale (DiamonMT2) i na modzie np Diamond to mam zero lagow ! o co w tym wszystkim chodzi!? Prosze o pomoc, bo jesli gram bodym a serva danego nie ma na modzie to musze sie bez buffka meczyc !;/ Prosze o pomoc!

LIKE!

Opublikowano

Jaką masz pamięć RAM, łącze internetu i tak na boku był kiedyś temat jak odpalić 2 metiny bez lagów w menedrzeże zadań w procesach przestawiało się priorytety o ile się nie mylę tego okna z diamondem co np wystawiasz sklepik ustawiasz priorytet niski a drugiemu zaś wysoki. Powyłączaj także GG, Skype i inne rzeczy korzystające z internetu lub komputera, które w tej chwili są ci akurat zbędne.

26_23_23_logompc.png

| New Members | Members |

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z metin2(Priv)

Chodzi o to ze mam lapka dobrego nawet dobre łącze i jak odpale 1 metina powiedzmy (DiamondMT2) to mi nic nie zacina 0 lagow ,

a jak odpale 2metiny z (diamondMT2) to juz mam lagi,

a jak odpale (DiamonMT2) i na modzie np Diamond to mam zero lagow ! o co w tym wszystkim chodzi!? Prosze o pomoc, bo jesli gram bodym a serva danego nie ma na modzie to musze sie bez buffka meczyc !;/ Prosze o pomoc!

LIKE!

jaka karta graficzna, ile ramu w lapku? jakie łącze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...