Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wycena postaci

xdbas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile jest warte konto mag 210 level, serwer 7 podstawa int 1800 wytrzymalosc podstawa 1700 reszta mniej wazne ranking w przedziale 750-850 stan grzybkow 7.Ile to jest warte

Opublikowano

Do 70zł ponieważ poza lvl'em i statami brakuje grzybków.Najlepiej rób codziennie pierwsze misje i zachowuj te grzybki oraz wypełniaj ankiety i tym sposobem dobij do 150 grzybów i wtedy myśl o sprzedaniu postaci za ok.150zł

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

70zł, 50 złoty wądpie zobaczcie se konta na allego macie po 20/30zł konta z 200lv na lajcie kupisz z grzybami jescze i gildią top 1.

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Shakes jest grą przeglądarkową i nie jest to football team więc konta są dosyć tanie nawet bardzo expicie parę lat i dowiadujecie się że wasze konto warte jest 40 zł?! Wiem coś o tym też przeżyłem taką traume. <3

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Osobiscie posiadam kilka kont 280 + bardzo duża ilość grzybów ponieważ kiedyś bardzo dawno temu używałem buga teraz też jest kilka ale nie takie dobre jak kiedyś ;)

Za twoje konto dostaniesz jakies 50-60zł ;)

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ile grzybków możesz włożyć w gildie? Bo wtedy cena może urosnąć jeśli dużo jest.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...