Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drodzy forumowicze pomocy.

godomogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem na tym forum pare lat , dlatego postanowiłem że może tu mi pomożecie .

Streszcze wam moją historie laptopa .

2009 r. Dostaje Laptopa fujitsu siemens amilo li 2735 . Orginelne oprogramowanie Vista.

Ogolnie komp mulił jak to vista i karta zintegrowana ;/ . Ale dało sie z niego korzystać.

Pod koniec 2012 roku , pod wpływem emocji w counter straiku , dupłem w laptop z pięści efektem tego była rozwalona matryca ( prawy dolny róg , oraz pas szer. 3 cm u góry ekranu zalane pikselami ) . Ale to Juz ujdzie.

Laptop funkcjonował dalej . Pewnego dnia przez przypadek spadł mi młotek murarski na klawiature lapka i sie Offnoł . Zjebał sie system , Po 5 mies bez kompa zaniosłem go do kumpla ktory wgrał mi system Windows XP przez Pendriva ( bo oczywiscie w miedzy czasie zjebałem CD rom ;P ) Jednak Grał mi on jedynie System .

Wszystkie sterowniki itp musialem sam posciagać , udało mi sie graficzne , dzwiekowe itp . Jednak oczułem ze strasznie muli . Niefunkcjonuje jak powinien a nawet pół ;] . Sciagałem cclenery , odkurzacze,g boosty , itp . Jednak ani troche to niedawało . Wczoraj wieczorem siedząc tak i wkurwiajac sie na niego odkryłem ze podczas pobierania plikow Pobieranie zatrzymuje w 99 % i stoji dalej , Poczytałem na forach o tym i myslałem ze przez antyvira , lecz tak owego nieposiadam bo sciagnac nieumiem . . Wtedy natknałem sie na wirus satily . Lecz jego usuniecie rowna sie z pobraniem pliku lub programu . Mało tego patrzac na menadzer zadan ujzałem ze moje zużycie procesora wynosi 100 % przy załaczonych 34 procesach w których Internet Explorer Zajmuje najwiecej

. (http://zapisz.net/view.php?filename=901_menager.jpg )

( Tak mam Explorera bo nieda sie sciadgnac chrome , mozilli itp . ) . Takze Prosze was o Pomoc.

Może jakoś dacie mi rade pomoc naprawic aby jakos funkcjonował do czasu az kupie nowy sprzęt .

Dodatkowo Ciekawi mnie Komunikat zaraz po właczeniu kompa :

http://zapisz.net/view.php?filename=276_problem_1.jpg)

Z góry dziękuje za pomysły i propozycje .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Zrób log OTL i wrzuć tutaj pliki Extras.txt i OTL.txt. Jak wejdzie Fr3sh to ci coś poradzi.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...