Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno bota

dakominek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie chciałbym kupić licencję na bota.

Jakiego miałbym sobie kupić?

Kupuję go na 2 miesiące.

II pytanie

Jeśli kupuję Merkava Bot przez psc i nie mogę wybrać płatność w PLN to czy i tak go będę posiadać jeśli go przez USD/ EUR kupię?

Opublikowano

Kup sobie kbota na 10 czy 11 lat za 40 zł. Nie ma szybkich aktualizacji, ale jest chyba najlepszym botem biorąc pod uwagę też cenę. A jak działa ibot to kbot też po jakims tam czasie będzie działał bo jest robiony na podstawie ibota więc narazie są małe szanse, że upadnie tak jak pbdo który już bardzo długo nie działa

Edit: Merkavabot nie polecam, największe gówno ze wszystkich botów, nie jest jeszcze dopracowany

Opublikowano

Jest taki sam jak Ibot, tylko że Kbot jest tańszy.

Polecam ci Kbota! lub jak chcesz to PBDO-bot, tylko że w tym bocie będziesz musiał sam robić taski.

Opublikowano

Nie kupuj pbdo bo pewnie nie będzie już działał :P

Będzie działał. Tylko nie wiadomo kiedy... Ale aktualnie jak nie chcesz przepłacać to kup kbota. Ivan chwilowo dość szybko robi update

Opublikowano

NapieprzamSalta, on to wszystko już wie, i niech kupuje tego kbota, bo jest najlepszym botem.

A dlaczego ty piszesz cały czas na ten kolor, jakbyś był jakimś modem czy kimś innym jak my wszyscy tutaj

Opublikowano

Płacąc psc za 40 zł na pewno dostaniesz

Czemu miałby nie dostać ? U samych dealerów KBot kosztuje 40 zł więc jeśli go kupi u Ivana to zapłaci mniej

Ile płaci się za kbota na 11 lat przez psc, jakoś mi się zdaję, że przez psc jest drożej

40 zł przez PSC, jeśli chcesz taniej zapłacić kupując u twórcy bota to zapłać kodem UKash lub Web Money

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Cóż, na Twoim miejscu na pewno nie należy brać pod uwagę PBDO Bota, bo myślę, że jest to już po prostu martwy projekt, a niedługo wyłączą stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...