Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Dzisiejsza aktualizacja

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zjebana ta gra teraz jest -.-<3 Strucel chyba robie przerwe xDD

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

kurwa co mam sie nie dziwic kiedys po 600 bez exp passów wiec mi tu nie pierdol jak nie grales bo pierdolić każdy potrafi. Z exp passami to po 800 sie dostawało a nie kurwa marne 400.

Opublikowano

Yyyy jak widać polaczky cebulaczky potrafią tylko komentować na tą złą stronę Nexona.

To ja wezmę ich stronę.

Bardzo fajne menu (przede wszystkim fajne bo nowe) bo ile można srać na tym starym menu.

Mapka: -

nie grałem więc się nie wypowiadam :).

edit

mapa jest chujowa.

a to ze względu na czynnik ludzki. Debile zmieniają grawitacje w tedy kiedy połowa temu jest w górze.

No widzisz, Polaczki gadają a Tobie samemu się mapa nie podoba. Mapa jest straszna i nie zamierzam na niej w ogóle grać, to jest Combat Arms, czy kur.. Matrix...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Jak dla mnie lipne to wszystko jest gdzie nie lukniesz tam gorzej...mapka jest srednia,menu poprostu porazka-na chuy mi ziomek stojacy z prawej strony monitora ktory zabiera mi 25% obrazu tam gdzie byla lista graczy na CZANELU-to ze afk-owali zeby sie popisac ranga bylo lepsze niz jakis fagas ktory nic nie daje a miejsce zajmuje...WEDLUG MNIE CALKOWICIE SKOPALI TA AKTUALIZACJE "BIDA Z NEDZA" A dodam jeszcze ze broni to juz lepiej ukryc kurwa nie mogli!!! fail i tyle

Opublikowano

Mam do was prośbę doda ktoś tutaj SSY tego lobby i tej mapki ?

Bo bedę jutro akutualizował bo dzisiaj mam imprezę klasową ...

Jesli chodzi o mapke to masz tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/977217-tut-lunar-labs/

Wracając do tematu chcialem dopowiedziec, ze strasznie zepsuli joby.. Bardzo latwo o nich zapomniec, juz nie wyskakuja jak kiedys ;/ Oraz ten sklep.. Za duzo klikania ;/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...