Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Dzisiejsza aktualizacja

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka zrobiłem ten temat żeby pogadać/podyskutować na temat dzisiejszej aktualizacji w grze (co wam sie podoba a co nie ;D )

wgl. mnie zjepali grę tą aktualizacją , jedyne co zrobili fajnie to początkowe lobby na wybór serwera i lobby na wybór mapy to są jedyne plusy

a co do minusów

-spieprzyli wygląd menu , misje , i jeszcze kilka rzeczy

co do mapy...

Nie wiem czemu ale mam bardzo duże spadki fps na tej mapie , nie licząc tego że odrzut broni chyba oszalał , jest kilka bugów na mapie np.

(jak wrzucisz medyka w środek (od dołu) tego środkowego słupa i uda ci się zrobić że wpadnie w środek jak będziesz skakać na niego odnawia 100%hp i nie niszczy się szybko ...)

nie mówię już o debilach którzy co chwile zmieniają grawitacje co skutkuje tym że połowa osób sie zabija ...

Opublikowano

Grałem już na niej trochę. Póki co nie miałem żadnych spadków fps. Ogółem podoba mi się całość. Lobby stało się bardzo przejrzyste i przyjemnie dla oka.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak dla mnie Menu zjebali totalnie.Nic nie jest tam gdzie powinno i jesli Dektored myślisz że jest ono przyjemne dla oka to się mylisz.

Totalnie nie ogarnięte menu.

Opublikowano

A mi sie podoba ten path ;) Przyznam, ze troszke pomoncili z tym menu i ciezko jest ogarnac ale reszta ok ;)

A ta nowa mapa.. smiechu warta!! Nagralem filmik, pokaze Wam jak wstawie jak bawie sie grawitacja xD

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dla mnie ta aktualizacja nie jest taka zła, ale masz trochę racji. Daily Job są kompletnie porypane i z tą grawitacją na ej nowej mapie ludzie przesadzają. Jedyne co mi się podoba to Lobby. Jakoś nabrało teraz wyglądu, jasności i ogólnie lepiej wygląda.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Spoko ludzie, przyzwyczaicie się. Ja kiedyś jak gralem w CA w 2009r. kiedy to było to pierwsze looby a potem weszło nowe 2.0 to też się nie mogłem przyzwyczaić :D

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Jak dla mnie chujowe :) No i ogromne bugi są. Grałem na oli rigu to zajebalem kogoś z miny gdzie nigdy min nie rozstawiam.. Na lunar labsie byłem w bazie i zajebalem kogos z cqb choć do nikogo nie strzelalem.. Ogólnie nie podoba mi sie nic poza menu. Stary wyglad byl dla mnie lepszy..

Opublikowano

Nowe lobby Zajebiste kwestia przyzwyczajenia, mapa chujowa niszczy cały klimat gry dla mnie ona nie istnieje, ogółem wszystko fajnie git tylko mapa chujowa .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Hmm, tym patchem coś...zmienili. Eli pro we dwie osoby już nie odpalisz (próbowałem z marnym skutkiem o.O)

@edit

mapa - dla mnie ujdzie, trochę duża, a teleporty dopiero po jednym dniu zaczynam ogarniać - fajne na qr, poza tym mapa mi się bardzo kojarzy z unreal tournamentem

lobby - niby wszystko ok, tylko gubię wiadomości, gorzej się przełącza, rozwinięty zasłania inventory i bronie w shopie etc, a messengera to już totalnie zdupili - trudno kogokolwiek znaleźć

Opublikowano

Syf ;)

Hahaha nie dacie mi warna za nabijanie postow bo napisalem tylko 3 literki bo teraz edytuje ten post ;D

Wedlug mnie wszytko jest chujowe mapa, menu no po prostu wszytko. Jedyne co jest fajne to na teabeli wynikow pokazuje kto ma oda ;)

Nexon Fail Reedycja ....

Pozdro ;)

Opublikowano

Witajcie,

Co mi się podoba?

Menu, sklep jest teraz przejrzysty.

Co mi się nie podoba?

W menu ten dolny pasek, trzeba go za każdym razem rozwijac, aby zobaczyc wiadomosc, lub co gorsza teraz ciezko zobaczyc jakas wiadomosc, poniewaz pasek bedziesz mial zwiniety.

Mapa, jest straszna i to mapa powinna byc dla dzieci od 6-10 lat. Dlaczego nexon robi same mapy, które skladajac sie z jakis starych hal, skladajacych sie głównie z metalu? Nie mogą zrobić normalniej mapy. Jeszcze te latanie to porażka totalna. Już lepsze mapy robią ludzie w CS:S... Kolor szary głównie występuje w mapach nexona, czyli metal i w ogóle, niech zrobią coś z jasnego drewna, bo te mapy aż ciemne są i przez to w ogóle nie zamierzam na nich grać, gram tylko na starych mapach:D

Reszta ujdzie, aczkolwiek wkurzony jestem, bo na nowo trzeba sie przyzwyczajać.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Yyyy jak widać polaczky cebulaczky potrafią tylko komentować na tą złą stronę Nexona.

To ja wezmę ich stronę.

Bardzo fajne menu (przede wszystkim fajne bo nowe) bo ile można srać na tym starym menu.

Mapka: -

nie grałem więc się nie wypowiadam :).

edit

mapa jest chujowa.

a to ze względu na czynnik ludzki. Debile zmieniają grawitacje w tedy kiedy połowa temu jest w górze.

Opublikowano

Yyyy jak widać polaczky cebulaczky potrafią tylko komentować na tą złą stronę Nexona.

To ja wezmę ich stronę.

Bardzo fajne menu (przede wszystkim fajne bo nowe) bo ile można srać na tym starym menu.

Mapka: -

nie grałem więc się nie wypowiadam :).

edit

mapa jest chujowa.

a to ze względu na czynnik ludzki. Debile zmieniają grawitacje w tedy kiedy połowa temu jest w górze.

YYY polaczki cebulaczki yyy.

Menu jest fajne?.Bo po lewej stronie jest na pół ekranu postać która razi w oczy i nic więcej ?.Dłuższe wybieranie broni którą chcesz kupić? Klikanie na broń(w EQ) i pojawienie się opisu jej które też razi w oczy ponieważ jest ogromne.

Następnie zakładka KLAN znów beznadziejnie zrobiona.Deilly JOB w miarę fajnie to rozwiązali,chat dość dobrze pomyślane .

CA już przesadza,nie wiem dlaczego zmieniają coś co było dobre.

Opublikowano

Oni ta gre tak zjebali po tym upadte ze chuj by ich strzelil ...

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...