Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się zagrać?

FIRMAvsKALI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz zastanawialem sie czy pobierac ta gre juz dluzszy czas ;) filmiki z yt ukazuja ja w dobrym swietle lecz komenty typu "nudna,brak skilli" odstraszaja .. ;/

Tak wiec oplaca sie w nia grac ? mam pare pytan:

1.Duzo gra Polakow?

2.Czy system PvP jest ciekawy ?

3.Czy wyprawy na bossy sa ciekawe.

4.czy gra sie szybko nie znudzi ?

5.co z tymi skillami bo ponoc ich prawie nie ma ;d?

6.Jest mozliwosc zalozenia gildii i np jakies wojny ?

sygnatura3.png

Opublikowano
1.Duzo gra Polakow?

Sporo

Mi nie przypadł do gustu

Niekiedy trzeba sie mocno natrudzic zeby dojsc i ubic jakiegos bossa gralem z dwoma kolegami i niekiedy nie dawalismy rady

Mi się znudziła po okolo 2 tygodniach

owszem nie ma ich wiele

Gildie są a z wojnami to nie wiem jak jest

r7B70qc.png

Opublikowano

Czy gra dużo polaków? Jest nas dość sporo, codziennie przybywa sporo polskiej krwi, istnieje również masa polskich gildii. Co do systemu jest jak najbardziej ciekawy, sprawia, że rozgrywka jest wręcz magiczna, nie wyobrażam sobie gry bez niego.

Czy wyprawy na bossy są ciekawe? Myślę, że trzeba się sporo natrudzić aby dojść na jakiegoś bossa i zabić go, ale to sprawia, że rozgrywka jest ciekawsza.

Czy gra się szybko nudzi? Jest kilka klas co pozwala nam na grę kilkoma postaciami, ponad to nabicie maksymalnego poziomu zajmuje sporo czasu więc gra nie nudzi się wcale tak szybko. Czy jest dużo skilli? Jest ich ciut ale nie jest ich jakoś szczególnie dużo, jednakże nie brakuje ich. Można powiedzieć, że w sam raz. Co do gildii i wojen jest taka możliwość.

1372353983-U956368.png

Opublikowano

A mam pytanie czy jest Polska wersja? bo na stronie są 3 języki a na yt widziałem, że ktoś mial po Polsku tworzenie postaci

Bo raiderz jest już po polsku, jest napisane na stronie głownej ...

Opublikowano

pvp jest nudne choc nie zawsze, gre oplaca sie pobrac jesli jestes fanem gier rpgmmo gdzie latwo wbic max lvl i zrobic szybko eq to gra dla cb

Opublikowano

Ja grałem w RaiderZ dokładnie 4 dni i dla mnie to klon TERY tylko jeszcze gorszy.

W tym sęk, że grałeś tylko cztery dni. Jak można oceniać grę po kilku dniach? To tak jakbyś czytał książkę która ma załóżmy 500 stron, dziennie czytasz 50 stron - czyli 200 przez cztery dni. A po przeczytaniu wystawiasz recenzje. Gra nie jest podróbką TERY. Jest bardziej dynamiczna i ma lepszą grafikę.

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Po wbiciu wyższego lvl zaczyna się zabawa ;)

To prawda, nie lubię gdy ludzie oceniają grę po okładce, przykładowo po wbiciu 2-3 poziomów wystawiają recenzje. Co do tematu to polaków gra sporo, więc jest z kim pograć oraz porozmawiać. Pojedynki według mnie są ciut beznadziejne, no ale może z czasem się poprawi coś. Co do bossów, jest ciężko ale nie ma tak na prawdę żadnej frajdy z tego. Zależy jak szybko przejdziesz grę i czy masz zamiar grać różnymi klasami, to od tego zależy poziom znudzenia. Skille są, ale w małej ilości, według mnie jest ich odpowiednio dużo. Tak są gildie i są wojny. :)

Opublikowano

Mam maxa i powiem tak
do maxa expi sie super i przyjemnie gra jest fajna manie nuzace questy . Najlepsze jest to ,ze samemu trzeba tworzyc kazde eq to jest magiczne jednak gdyma się juz tegomaxa to tak:

3x dziennie : garden epic, garden twilight, mona,iwest, znaczy dziennie i rypaniei nstancji na iwescie jak narazie dotyczasowe eq lub selanie przedmiotow. Osobiscie stwierdzam ,ze grana maxie nuzy jak m a sie robic 27x gardena solo tygodniowo xD Jedak z niecierpliwoscia czekam na pacz nowe klasy i ciekawe instancje bo powiedzmy szczerze w porownaniu z iinnymi grami instancje dotyczasowe w Raiderz to shit. 4 vawy na iwescie a ptem sklepac bosa nuda xD Podziemai sa epickie i wymagajace od nich zaczyna sie zabawa, jednak ze nie leci tam zuplnie nic a po paczu na epiku podziemi beda lecialy materialy na fioletowe epickie eq wic polecam pobrac gre wbic maxa ogarnac eq z gardena iwbic do niego bony lub jezeli wam sie jeszczen ie znudzi do z iwesta i wbic na +3 full a potem zarobic z 1000g - 2000g ipoczekac na pacz.

Opublikowano

Witam otoz zastanawialem sie czy pobierac ta gre juz dluzszy czas ;) filmiki z yt ukazuja ja w dobrym swietle lecz komenty typu "nudna,brak skilli" odstraszaja .. ;/

Tak wiec oplaca sie w nia grac ? mam pare pytan:

1.Duzo gra Polakow?

1. Tak, o dziwo b. dużo i w miare jacyś normalni gracze, jeszcze nie spotkałem się z jakimiś idiotami gimbolami czy innymi niedorobami.

2. Myślę, że nawet bardzo. Spamming skillami nie wystarczy by wygrać (w zasadzie wystarczy by paść w pierwszej minucie walki :D ) tu liczy się taktyka, pozycjonowanie, wykonywanie uników itp. itd. Musisz się nieźle napocić by wygrać z ogarniętym graczem na twoim poziomie. Na wygraną składa się na prawdę dużo więcej czynników niż w większości RPG'ów

3. Tak, zdecydowanie. Są tacy, których jesteś sam w stanie bez problemu wysolować, ale są i tacy co bez przynajmniej 3 osób w party są nie do uwalenia. (od ok 20 lvl'a)

4. Na pewno nie, jest ciekawa, nie grindujesz na okrągło, tylko w większości latasz z questami, ale i mobki się przyjemnie slashuje :)

5. Są, nawet ładnie wykonane, nie jest ich dużo, lecz w sam raz. (póki co)

6. Gildie są, gdzieś na jakimś filmie widziałem duuuże co-op pvp w jakimś systemie więc możliwe, że funkcjonują jakieś "ustawki".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...