Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Save'y do gier

Karosek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy jest możliwość pobrania z internetu i wgrania save'ów na konsolę Playstation 3 np. za pośrednictwem pendrive. Słyszałem o takiej możliwości i jeśli takowa rzeczywiście istnieje to czy ktoś może mnie poinstruować jak to zrobić i skąd mogę pobrać te save'y?

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Między innymi tutaj są

http://www.gamefaqs.com/

Licz się z tym, że nie wszystko idzie skopiować, gra potrafi rozpoznać pobrany save i zablokować zapis gry, możesz też zapomnieć o trofeach...

Pobrany save wrzucasz na pendrive który powinien mieć utworzone takie foldery PS3/SAVEDATA/ dodatkowo każda gra ma swój kod np. GTA 4 - BLES00229SGTA412, zazwyczaj spakowany save posiada już utworzone odpowiednie foldery z plikami które tylko kopiujesz na pendrive.

Po skopiowaniu podpinasz PD do konsoli, w menu wybierasz folder z zapisanymi save'ami na konsoli, wybierasz pendrive i jeśli tylko konsola wykryje save to go kopiujesz na konsolę.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...