Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia Miszczu Vs Handel z [GA]B3nq

LaY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LaY po pierwsze nie akceptujesz 3/4 komentarzy, no ale dobra... Po drugie nie pamietasz jak bylo o tym dosc glosno? Isamu pokazywal logi tlumaczyl wszystko. Nie wiem na jaki chuj robisz zamieszanie w okol siebie i swojego daremnego kanalu. Po 2 miesiacach nagle ci sie przypomnialo?

Opublikowano

LaY po pierwsze nie akceptujesz 3/4 komentarzy, no ale dobra... Po drugie nie pamietasz jak bylo o tym dosc glosno? Isamu pokazywal logi tlumaczyl wszystko. Nie wiem na jaki chuj robisz zamieszanie w okol siebie i swojego daremnego kanalu. Po 2 miesiacach nagle ci sie przypomnialo?

pokaz mi film w którym on to tłumaczył...

Uczeń
Opublikowano

gowno udowodnil ... a ja bym tego nie dodal gdyby mnie nie zablokowal;] ja sie spytalem a oni mnie zablokowali to chyba jest cos nie tak? a komentarzy nie przyjmuje bo spamuja i gowno wiedza

wgl wczesniej o tym nie wiedzialem

Opublikowano

tak wlasnie cala prawda wszystkich co o tym cos wspominali to blokowali a na mpc nawet raz temat usuneli widzialem to sam pierdole banda oszustów nie grajcie tam na tej ravi nie dajcie zarobic szczurowi jebać go! ... pierdoli na bufu sam nie lepszy jest

79b.gif

Opublikowano

POKAZYWAL LOGI KAZDEMU KTO CHCIAL ZOBACZYC JAK BYLO KURWA MAC.

ZABLOKOWAL CIE BO NAJWYRAZNIEJ MU SPAMOWALES LUB NIE MIEC SPAMU NA KANALE ROUMIESZ TO TEPY IDIOTO?

ILE RAZY TEN TEMAT BEDZIE NIE POTRZEBNIE CIAGNIETY?

Uczeń
Opublikowano

POKAZYWAL LOGI KAZDEMU KTO CHCIAL ZOBACZYC JAK BYLO KURWA MAC.

ZABLOKOWAL CIE BO NAJWYRAZNIEJ MU SPAMOWALES LUB NIE MIEC SPAMU NA KANALE ROUMIESZ TO TEPY IDIOTO?

ILE RAZY TEN TEMAT BEDZIE NIE POTRZEBNIE CIAGNIETY?

sie tylko spytalem ;x a takie logi to gowno nie wyjasnienie... cos maja do ukrycia nie myslisz -.-? ze usuwaja te filmy i zglaszaja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...