Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z połączeniem

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm, nie wiem zbytnio co się stało, ale nie mogę odpalić w ogóle gry.

Rano jeszcze normalnie śmigało, jednak później pokazał się jakiś błąd i teraz podczas patchowania gry wyskakuje taki komunikat:

1372199438-U247153.jpg

Reinstalowałam grę, nic to nie dało. Pierwszy raz mam tego typu sytuacje i taki rodzaj błędu.

Proszę o jakąś pomoc w rozwiązaniu problemu.

Opublikowano

Na pewno go nie masz? On nosi nazwę: "metin2torrent.config", tylko ma rozszerzenie .xml (Pewnie wiesz, ale co mi szkodzi) .

Z tego błędu wynika, że nie może pobrać aktualizacji, z powodu błędu w pliku metin2torrent.config.xml, aż specjalnie zaktualizowałem metka, by sprawdzić, czy coś nie tak, ale u mnie pobrało wszystko normalnie.

Jeśli nie masz na pewno tego pliku od torrentowania, to powinno ci się włączyć info i pobieranie naszego kochanego hack shielda, możesz pobrać ode mnie ten pliczek i wrzucić do głównego folderu:

http://www.mcncc.pl/879739
https://www.virustotal.com/pl/file/98d2f70c81a890b8416101db7430da838d9d622fd2f3ff13b3912ee69814f621/analysis/1372203300/

Może obejdź patchera ?

I później co 3 minuty log z gry ...

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Możliwe, że go mam, ale nie mogę go znaleźć. Przejrzałam wszystkie foldery i go nie zauważyłam.

gdzie on jest/mam go wrzucić?

Główny folder gry. ;)

b4gs61.jpg

Jeśli go nie masz, to wrzuć ten ode mnie, tam gdzie powinien być, a jeśli masz to usuń oraz albo włącz patcher od nowa, albo wrzuć ten ode mnie.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Niestety, wgranie pliki nic nie dało.

Całkowicie odinstalowuje GameForgLive i metka, spróbuje wgrać to na nowo.

Mimo to bardzo dziękuje za chęci. Za kilka minut napisze, czy ta próba się powiodła.

Edit:

O, i mam kolejny problem, tym razem podczas instalacji ;-)
1372207159-U247153.jpg

Opublikowano

Nie wiem po co usuwasz... Patcher sam ci zaktualizuje i pobierze pliki. Możesz wyrypać wszystkie pliki i zostawić tylko metin2.exe

Opublikowano

Nie wiem po co usuwasz... Patcher sam ci zaktualizuje i pobierze pliki. Możesz wyrypać wszystkie pliki i zostawić tylko metin2.exe

Problem w tym, że Patcher NIE CHCE pobrać plików, a nie, że ich nie ma.

Teraz natomiast błąd już jest przy samej instalacji.

Opublikowano

Wredna a próbowałaś zainstalować metka od nowa w innej lokalizacji dysku czy tam czegoś :P? i wtedy uruchomić patcher.?

weź sobie np : ścieżkę taką C:\Program Files (x86)\Metin2 albo jak masz dysk podzielony na partycje to D:\Program Files (x86)\Metin2

Ker169.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...