Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PD z IS a blokada konta ...

luki123090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszytkich :D mam takie pytanie, kupilem pd z IS na 7 dni zostało 5, a dzisiaj dostałem bana na dwa tygodnie(nie wiem jakim cudem no, ale cóż ... ) i nie wiem czy pd mi zleci normalnie czy nie .. jeśli ktos miał podobną sytuację niech się wypowie ;)

Opublikowano

Dostałem blokade za czerpanie korzysci z fb ktory zostal zbanowany 5 dni temu .. a nie handlowalem z nim ani nic nie robilem wiec nie wiem jakim cudem doszli do tego powiązania :D nie bd się odwoływał i tracił nerwy to tylko 2 tygodnie na szczęście a nie perm :D takż wielkiej tragedii nie ma ;)

Opublikowano

Tak przy okazji to mi też zbanowali konto na 2 tyg mimo iż przerzucałem małże przez wyrzucenie na ziemie, co oni logi sprawdzali kto podniósł przedmioty od bota? Skoro banują nawet jak wyrzuci się na ziemię to może sprzedawać w sklepie za 1yang?:D

Opublikowano

Czas PD'ka leci na 100% gdyż nawet gdy masz wyłączoną postać czas leci czyli tutaj musi dziać się identyczna procedura.

Co do odwoływania się wątpię,że uda Ci się wyjść z tej sprawy z wynikiem pozytywnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...