Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd XenoxMT2

Michall15D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Gdyż byłem na serwerze, wyskoczył mi błąd gdy grałem. A mianowicie gdy obracałem kamerę myszką. Jakoże ściągałem wielokrotnie Xenox'a dalej tak się dzieje. Wyłączałem nawet zaporę systemu, nic nie pomagało. Usunęłem nie potrzebne pliki. Dalej tak jest. Może uda mi się zaprezentować co pisze na tym 'BŁĘDZIE':
----------------------------------------------------------------------------------
Microsoft Visual C++ Runtime Library
----------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error!

Program: D:\ Metiny \ xenox \ XenoxMT2 Launcher.exe

abnormal program termination

No i tak właśnie to wygląda. Odziwo KUPIŁEM NOWĄ MYSZKĘ aby przestało mi lagować. Ale dalej tak jest. Proszę po pomoc, bo chce zagrać na serwerze i zapraszam WSZYSTKICH, tych najgorszych i najlepszych do odpowiadania. Z góry, dziękuję za pomoc ;)

Opublikowano

Jest to problem ze strony klienta albo Twojej. Może być wiele czynników.

Sam wgraj najnowsze sterowniki do karty graficznej, a na forum ich pokaż błąd.

lk480_av1.png

Opublikowano

Miałem ten sam błąd, usunąłem xenoxa i zainstalowałem ponownie na innym dysku, na którym nie było żadnego innego metina! ;) To powinno Ci pomóc ;p

Opublikowano

Dobra, spróbuję, ale sterowniki nie dawno instalowałem do karty graficznej. Ale spróbuję decyzje Walth'a i może zadziała ;>

Walth, dalej tak jest... JPRLD !!!!!!!!

Opublikowano

Dobra, spróbuję, ale sterowniki nie dawno instalowałem do karty graficznej. Ale spróbuję decyzje Walth'a i może zadziała ;>

Walth, dalej tak jest... JPRLD !!!!!!!!

To nie wiem co dalej.. Mi pomogło ;/ A może coś leży po ich stronie?

Opublikowano

Nie masz się co przejmować. Runtime error ma 3/4 graczy. Wina teamu Xenox'a. Detronix jest zbyt leniwy, żeby go naprawić :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...