Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinecraftTrapped v1 stworzony przez azuspl(Fabuła)

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam swoją pierwszą mapkę dlatego nie pisać opini typu mógłbyś zrobić lepszą itp.. zrozumcie że to moja pierwsza mapa i chciałbym wam ją pokazać jak najlepiej.Mapa jest przeznaczona dla max 2 graczy.Oto info o niej:

Ilu graczy?:max.2/3

Command-Block:Tak

Typ:Escape,Fabuła

Latwa,średnia,trudna:Łatwo-średnia.

A teraz pokażę wam zasady:

Graj na poziomie łatwym

Niszcz tylko te klocki które sa wyznaczone na respie

Zapisuj sobie grę przyciskiem button

Skomentuj ;)

Życze wam miłej zabawy z tą mapką myślę że chociaż wam się trochę spodoba.

Fabuła:Jesteśmy człowiekiem o imieniu : Gimpson jak zwykle jezdziliśmy do kopalni.Lecz tym razem odnajdujemy swoją kopalnie w gruzach i musimy się dowiedzieć kto za tym wszystkim stoi lecz nie wiemy jednego.W kopalni grasuję zaraza odnajdujemy rózne notatniki zapisane przez stev'a wkrótce odnajdujemy go martwego ponieważ zaraza już go dopadła i tak się rozpoczyna nasza przygoda przeżyj przygode życia zmierz się z wywaniami które czekają cie po 2 stronie ziemi.Rozpocznij grę i dodaj klimatu grając z kolegami,Uważaj na rózne wskazówki zbieraj szmaragdy jako punkty!Wiele ciekawych trapów i wiele więcej! Myślę że się wam chociaż trochę spodoba i jeszcze raz mówię że to moja pierwsza mapa.

Dodam parę screenów oto one:

post-735256-0-40031200-1372187141_thumb.png

post-735256-0-18342500-1372187155_thumb.png

post-735256-0-08231500-1372187166_thumb.png

post-735256-0-22851100-1372187173_thumb.png

post-735256-0-15368500-1372187222_thumb.png

post-735256-0-85544500-1372187272_thumb.png

Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/9f206c0a65a0c1c5c56e0be7c0d0e4011058d15c12af448276810ecd3a5e4380/analysis/1372186434/

Link: Dodam parę linków na wypadek gdyby któryś padł

Link 1: http://przeklej.net/file_details/107867.html

Link 2: http://www14.zippyshare.com/v/29779944/file.html

Dodam że max szmaragdów do zdobycia to 40.

Opublikowano

Gram z kolegą na multiplayer, i nas zrespiło wgl. gdzieś indziej. Czy ktoś by mógł podać koordynaty. ?

Opublikowano

Heh ! spoczko :) mapa Gralem, gralo sie super ;) . POLECAM .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

@2Up
Jeśli mapki robione są na singlu, a ktoś je otwiera na multi, to zawsze spawn sie gdzieś przenosi :)
Koordy spawnu:
X: -31
Y: 67
Z: 298

@Topic
Hah, no niestety ale mapki nie przejdę bo mój komputer na to nie pozwala :D Tak laguje, że prawie się ruszyć nie da. Jak kupie sobie sprzęt nowy to ocenie :P Czyli może z rok.

Opublikowano

Jest to moja i jego mapka. :) Budowałem ją razem z nim. i wrzucamy mapki na zmianę dziś wyjdzie dalsza część przygody.. Tutaj możliwe że dowiemy się kto za tym wszystkim stoi tym razem nast. część wydam ja pod tą samą nazwą co jest tutaj w temacie tylko że v2 ,a azuspl doda mape dragon v2.

Uwaga! dziś wyjdzie 2 wersja naszej mapki będą 2 rozdziały azuspl robi rozdział 2 a ja rozdział 1 mapa będzie wstawiona tutaj o 18.

Opublikowano

Ciekawa, ale wydaje mi się, że już w nią kiedyś grałem ;)

Nie możliwe abyś w nią kiedyś grał :D mapka nowa a dziś dokończe część 2 będą w niej 2 rozdziały i będzie to ostatnia część a później zrobię ankietę jakiego escape chcecie z fabułą :P

Już skończyłem rozdział 1 w części 2 właśnie zaczynam rozdział 2.

Opublikowano

Zajmij się trochę wyglądem, bo sama rozgrywka jest ciekawa :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

V2 nieco się opóźni ponieważ mnie miałem zbytnio czasu na dokończenie myślę że jutro lub w poniedziałek wyjdzie v2. W wersji v2 2 rozdziały i mechanizmy ;) dlatego myślę że się spodoba jak na razie 50/100% complete ponieważ 1 rodział skończony teraz 2 rodział zaczynam

Gdy skończę wystawię tutaj nowy temat ;)

reff

Może jakaś opinia? ;)

Zajmij się trochę wyglądem, bo sama rozgrywka jest ciekawa :D

Wyglądem staram się zająć ale mi chodzi o bardziej taki klimat ;) 'Klimat minecrafta'

I co myślicie o mapce?

/ref

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...