Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się najbardziej opłaca zrywać w wakacje.

ad777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam zamiar zarobić w te wakacje, i mam na myśli zrywanie owoców, tylko nie wiem co się najbardziej opłaca a więc tutaj pytanie do was - ile w tym roku płacą za kg truskawek, wiśni, malin itp.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

na wiśnie jak nie jest płacone za godzine to nie jedź, naprawdę :D

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wszystko za co będą Ci płacić za godzinę, a nie za kilogram :D

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Opublikowano

Teraz najbardziej opłacalną rzeczą jest zrywanie malin/truskawek ponieważ teraz są na "topie" i każdy kupuje je.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Dokładnie.

Polecam truskawki. :).

Ostatnio mój kolega był w Niemczech, na ogórkach, to na miesiąc tysiąc ojro . :D Czyli na miesiąc ok. 4000 tyś zł.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

W polsce nie opłaca ci się. Najlepiej jechać za granicę, tylko teraz za późno już żebyś się zapisał. Najlepiej na zbiory warzyw do Franccji jechać na 3 miesiące od czerwca do września. Masz 7 eeuro na godzinę (+dopłata od kg) ;). Za miesiąc ok. 8000 zł.

fs_pc.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam zbierać borówki za granicą.

I z dwa pudełka do Domu przywieść :D

Nie no dużo warte są borówki wiec wyjedź np. do Holandii czy gdzieś (nie wiem dokładnie gdzie xD) , bo moja mama zbiera borówki i kupiła mi rejs statkiem

Opublikowano

Siemanko. Mam zamiar zarobić w te wakacje, i mam na myśli zrywanie owoców, tylko nie wiem co się najbardziej opłaca a więc tutaj pytanie do was - ile w tym roku płacą za kg truskawek, wiśni, malin itp.

Ja za 5-6 godzin zrywania groszku(80 groszy za kilogram) uzbierałem 22 zł xD ... 43 kg - 6kg(odjąć 2 KG za jedną pełną skrzynkę a ja uzbierałem 3 skrzynki więc 6) = 37 kg

za 37 kg zapłacili mi 22 zł ;) polecałbym na groszek iść, zajebiście jest ale w chuj męczące :(

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...