Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LIGI ?

FIRMAvsKALI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem ze to glupie pytanie ale gram od niedawna ;/

1.Otoz jak juz osiagne 30 lvl i zaczne grac rankedy to czy np ranked 5v5 nie wlicza sie do rankedu 3v3? moze byc tak ze bede mial srebro z 5v5 a braz z 3v3 ?

2.jest cos po Diamencie dywizji 1 ?

3.ile stron z runami powinienem miec ?

4.Czy duzo ludzi gra na Bolu?

5.co to jest krag pretendenta ;d?

6.i czy w rankedach zdobywa sie wiecej PZ niz za normale ?

sygnatura3.png

Opublikowano

Witam wiem ze to glupie pytanie ale gram od niedawna ;/

1.Otoz jak juz osiagne 30 lvl i zaczne grac rankedy to czy np ranked 5v5 nie wlicza sie do rankedu 3v3? moze byc tak ze bede mial srebro z 5v5 a braz z 3v3 ?

5vs5 to solo q albo team a 3vs 3 tylko team

2.jest cos po Diamencie dywizji 1 ?

krag pretendenta

3.ile stron z runami powinienem miec ? ile chcesz jak ci 2 starczą to niech bedą 2

4.Czy duzo ludzi gra na Bolu? sporo do czasu

5.co to jest krag pretendenta ;d? look 2

6.i czy w rankedach zdobywa sie wiecej PZ niz za normale ? Nie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

1. Osobno zaliczane są 3vs3 osobno 5v5 a osobno soloQ Czyli możesz mieć powiedzmy gold 3 na 3vs3, brąz 3 na 5vs5 i platyne na soloQ

2. Tak Challanger

3. Jak na razie póki nie masz 30 lvl myślę, że 2 wystarczą AP i AD a potem możesz dokupywać resztę już na spokojnie im więcej tym lepiej

Opublikowano

1. To są dwie oddzielne dywizje.

2. Krąg Pretendenta.

3. Najlepiej 3 : AP,AD,TANK albo OFF TANK.

4. Teraz tak ale na rankedach tylko na skryptach np. katariny i ryza.

5. Najlepsi gracze rankedów.

6. Normalnie jak za grę.

Opublikowano

1. 5v5 to 5v5, 3v3 to 3v3, zdobywasz wszystko osobno.

2. Challenger z tego co pamiętam.

3. Lepiej mieć więcej postaci i być bardziej uniwersalnym niż 20 stron na runy, na rankedach trzeba mieć dużo postaci i ogarniać każdą pozycję. Ale tak: podstawowo: AD, AP, Support i Tank. 4 strony.

4. Ciężko stwierdzić, ostatnio na Ryze Scripcie dużo ludzi jedzie, ale wystarczy dać mu bana na rankedzie.

5. To chyba właśnie ten Challenger, najwyższa dywizja. Celebryci ją dostaną jak Oceloty walone i inne takie.

6. Nie zauważyłem, chyba nie. Tyle że rankedy z reguły są dłuższe bo ludzie bardziej ogarniają, więc na normalu szybciej będziesz zdobywał PZ. Poza tym na normalu łatwo wycarrować jakąś Katariną czy Akali, które nikt nie umie kontrować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...