Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak ustawić najbardziej korzystnie Kbot

rudy198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. kupiłem nie dawno pełną wersie kbot`a . lecz nie wiem jak go dobrze ustawić by mieć dobry zarobek . Aktualnie mam 9lv oraz statek : Nastromo .jest ulepszony na tyle ile było mnie stać.

Opublikowano

Z takim lvl i statkiem zapewne wyposażenie jakieś ekstra nie jest, więc zalecam:

1. bić alienki znajdujące się na mapie x-2 ( streuner/lordakia/bossstreuner/bosslordakia )

2. Zbierać skrzynki bonusowe

3. Zbierać skrzynki cargo oraz zaznaczyć opcję przetwarzania

4. Sprzedawać surowce.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

nie będę nowego tematu . ile średnio za 1 uri = ? KR ... w tym przypadku pytam bo chce sobie odłożyć na Golca

1uri = 10 kredytów, ale nie opłaca się w żadnym wypadku wymieniać uridium na kredyty

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

nie chodzi mi o to .. tylko na handlu jak che coś kupić i tak jak golec kosztuje 78k uri to ile za niego KR muszę zapłacić

Opublikowano

nie chodzi mi o to .. tylko na handlu jak che coś kupić i tak jak golec kosztuje 78k uri to ile za niego KR muszę zapłacić

To jest normalna licytacja, zależy od szczęścia, podaj server na jakim grasz to mniej więcej określę ile powinieneś postawić aby wygrać.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

polecam zakupić KREDYTY NA PL1

Teraz za takie coś bardzo szybko można dostać bana, no chyba, że wejdziesz do klanu kredkowego i posiedzisz tam kilka tygodni.

Opcja Wejść wziąć i wyjść nie wchodzi w rachubę :P

Opublikowano

to jeszcze trochę przede mną . jak na razie udało mi się zebrać 2mln

Rozbudowywuj skylab. Zrób wszystko na 5lvl. Jak masz uri to kup leonka i wyślij go na x-2. Musisz sobie nabić więcej poważania ponieważ im więcej go masz tym za większą sumę możesz sprzedawać złotko ;)

Opublikowano

ja nigdy bana za to nie dostałem :)

To że ty nie dostałeś nie oznacza że inni też mogą nie dostać. Teraz BP pilnie obserwuje dziwne przyrosty kredytów więc jednak wydaje mi się, że szkoda konta dla kilkuset milinów kredytów które można bez problemu wybocić.

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...