Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jak można carrować w Bronzie

DjLonerin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie jestem w Bronze II ale chciałbym pokazać, że można wyccarować nawet takich trolli jak niżej przedstawiony ryze. Wiem, że słaba farma, ale później skupiłem się bardziej na ratowaniu drużyny niżeli na farmieniu. Akurat tutaj grałem premada z riven która miała iść na topa ale pojawił się INSTALOCK RYZE!!!

Poniżej screen ze statystyk gry:

http://zapodaj.net/f169ddd7ca4af.png.html

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

Gdzie ten trol bo nie widze. Jakbyś nie miał warzyw przeciwko to by pushneli all linie i już masz po grze

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Już wrzucam na inną stronę

Gdzie ten trol bo nie widze. Jakbyś nie miał warzyw przeciwko to by pushneli all linie i już masz po grze

Im został tylko nexus do rozwalenia do którego podchodzili 3 razy ale wkońcu ich złapaliśmy przy baronie

Hosting zmieniony, mam nadzieje, że wszystko teraz działa

Gram w League of Legends

Opublikowano

Chociaż daj obrazek w

@top. No brawo, z takim kosmicznym feedem dla enemy nie jest łatwo wygrać. A może mi ktoś wytłumaczyć po co robić barona gdy można to szybko skończyć?

Opublikowano

@up

oni mieli 3 podejscia do naszego nexusa, ale za kazdym razem udalo sie odepszec atak az w pewnym momencie gdy odpushowalismy linie zobaczylem ze xin idzie w strone barona wiec cala druzyna udalismy sie za nim i po zabiciu go zobaczylismy ze stal za nim caly team a bez xina nie mogli mi nic zrobic : )

Gram w League of Legends

Opublikowano

Żeby carrować to trzeba grać Ryżem bo bez Ryza to nie to samo :F

Ten ryze to jakiś WTF xD ? Ale bym po nim jechał, no gj !

OndteAw.png
Opublikowano

Chociaż daj obrazek w

@top. No brawo, z takim kosmicznym feedem dla enemy nie jest łatwo wygrać. A może mi ktoś wytłumaczyć po co robić barona gdy można to szybko skończyć?

Tego nie przetłumaczysz noobstwu... Sam nie raz mam taką sytuację, że można skończyć grę ale nie ! Baron bo przecież oni wiedzą lepiej... I kończy się na tym, że ten baron gówno daje bo enemy wstaje i się broni a w najgorszym wypadku nawet jeszcze takie gry można przegrać >.<

@Top Gz. To jest Bronze, tam wszystkim wycarrujesz :D Oczywiście Xin obowiązkowo adc, w bronzie Xinem nie gra się na topie/jungli tylko pewnie na adc :DxD Poza tym blue ez a oni mieli 3 ad :]

PS. Też macie czasem wrażenie, że w brązie jest Sezon 2? o.O

PS. 2 Czemu zakryłeś nick w jednym miejscu a w drugim nie?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

@Up

Przed chwilą przepierdoliłem grę, miałem jednego towera w bazie, a mój zjebany team poszedł robić Barona, bez pinka, i gdy cały przeciwny team był zrespiony. Oczywiście dostali wpierdol, a ja dostałem 4 reporty od tych zjebów, bo nie poszedłem z nimi na pewny dead, cały jebany chat zaspamiłem by nie szli robić tego barona... graj z takimi zjebami.

Opublikowano

ryze na skryptach cie karował bo jesteś w bronsie

gz statów

a tak btw pisze się brąz ..

@EDIT ryze ap = op

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...